Nie potrzebuje auta aby nim szaleć czy kręcić bączki na parkingu pod Tesco. Chce po prostu ciekawe, dobrze wykonane auto, które gdy będzie trzeba wyprzedzić tira będzie miało zapas mocy pod pedałem gazu.
Zależy mi również na ekonomicznym silniku. Z tego co słyszałem od użytkowników E46 w wersji 318 (143 KM) auto zbiera się nie najgorzej. Jest to tylko 7 kucy mniej niż w przypadku silnika 1.8T w Audi. Oczywiście nie będzie to demon prędkości ale wcale też takiego nie potrzebuje. Generalnie to chciałbym aby jeździło to lepiej niż Lanos
Nie wiem czy proponowana przeze mnie kwota wystarczy aby zakupić proponowane przeze mnie modele. Rzeczywiście czasami na tym forum ludzie krzyczą, że aby kupić byle co potrzeba ogromnej masy gotówki. Rozglądam się już trochę za autem i nie jest to prawda.
Boje się trochę pchać w silniki V6 ponieważ zdaje sobie sprawę z kosztów ich utrzymania. Poza tym z tego co wiem trzeba o nie wyjątkowo dbać.
Chociaż zaraz pewnie ktoś napisze, że skoro nie stać cię na V6 to daj sobie spokój z BMW albo w ogóle nie kupuj samochodu tylko rower
![Razz :P]()