REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
zaproponuj coś "bezpiecznego" filozofieiLuminary napisał(a):Wiecie co, może wyjdę na Hejtera, ale to wciąż nie ma rąk i nóg, nawet ten matiz. Widać, że auto miało konkretnego dzwona, z każdej strony złożone z innego auta.
To na pewno nie jest auto dla POCZĄTKUJĄCEGO kierowcy, strefa zgniotu kończy się na bagażniku. Co przy ewentualnym wypadku? Taki samochód złożony się jak harmonijka. Pamiętajcie, że auto takie musi być bezpieczne.
to byl przyklad. Za taka kase mozna od auta tylko wymagac abyjakos w miare jezdzilo. NIC WIECEJ.iLuminary napisał(a):Ale czy ja mówię że ma to być auto z ESP
rikoooo1234 napisał(a):Nic nie rozumiem. Jedna osoba mówi to, druga tamto. Już nie wiem za czyimi radami mam podążać i na co się zdecydować.
tutaj masz wszystko na temat kupna złomka https://www.forumsamochodowe.pl/poradnik-kupujemy-auto-za-kilka-tys-zl-vt92465.htm. Poradnik stworzony na podstawie własnych doświadczeń oraz kontaktu z ludźmi, którzy za dwie średnie krajowe oczekiwali Mercedesarikoooo1234 napisał(a):Nic nie rozumiem. Jedna osoba mówi to, druga tamto. Już nie wiem za czyimi radami mam podążać i na co się zdecydować. Najlepiej jakby jedna osoba, która jest pewna siebie i swoich przekonań, siedzi już w tym długo zrobiła zestawienie i podsumowanie
iLuminary napisał(a): Zamiast wycieczek osobistych życzę większej rozwagi przy czytaniu postów.