Witam serdecznie kolegów i koleżanki:). Jestem nowy na forum aczkolwiek czytam je od dłuższego czasu. Sam nie wiem czy to odpowiedni dział... Opiszę krótko moją historię. Mam Lagunę II 2002 1.9 dci, którą użytkowałem od 2 lat. Wymieniłem w niej silnik, turbinę, nie licząc drobnych elementów zawieszenia. Niestety przytrafił mi się wypadek i dość znacznie uszkodziłem owe autko. Załączam zdjęcia uszkodzeń. W lali odczuwałem powoli zużycie koła dwumasowego. Pytanie jest krótkie naprawić czy sprzedać? [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] Chciałbym poprosić was drodzy forumowicze o napisanie swojego zdania na ten temat. Jeśli sprzedam to automatycznie będzie się wiązało z kupnem innego auta, dodam tylko, że dojeżdżam do pracy ok 45 km. Przebieg roczny ok 25000km. Chciałbym aby "nowe" auto posiadało chociażby klimę. W rachubę wchodzi LPG bądź diesel. Z góry dziękuję za pomoc:)
Sprzedaj tą królową lawet i kup coś porządnego Vectra B, Mondeo Mk2, Accord V, Laga I, Pug 406, Leganza, Marea, (Passat B5/Audi A4)- uwaga na zawias przy kupnie, Avensis I/Carina E, Mazda 626
Lexus RX - to już dwie dekady luksusu, dynamiki i elegancji Luksus, dynamika, elegancka linia, przestronne wnętrze i dobre walory terenowe są trudne do pogodzenia. Ta niełatwa sztuka udała się konstruktorom Lexusa RX, wprowadzonego 20 lat temu w Japonii jako Toyota Harrier. Koncepcja ...
Zobacz te, 50km max od Twojej miejscowości [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dzięki . Jak rozwiąże sprawę z lalą to z pewnością pojadę obejrzeć te egzemplarze. Może orientujesz się jak wyglądają opłaty powyżej 2 litrów. Ten mercedesik wygląda dość ładnie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.