Witam serdecznie kolegów i koleżanki:). Jestem nowy na forum aczkolwiek czytam je od dłuższego czasu. Sam nie wiem czy to odpowiedni dział... Opiszę krótko moją historię. Mam Lagunę II 2002 1.9 dci, którą użytkowałem od 2 lat. Wymieniłem w niej silnik, turbinę, nie licząc drobnych elementów zawieszenia. Niestety przytrafił mi się wypadek i dość znacznie uszkodziłem owe autko. Załączam zdjęcia uszkodzeń. W lali odczuwałem powoli zużycie koła dwumasowego. Pytanie jest krótkie naprawić czy sprzedać? [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] Chciałbym poprosić was drodzy forumowicze o napisanie swojego zdania na ten temat. Jeśli sprzedam to automatycznie będzie się wiązało z kupnem innego auta, dodam tylko, że dojeżdżam do pracy ok 45 km. Przebieg roczny ok 25000km. Chciałbym aby "nowe" auto posiadało chociażby klimę. W rachubę wchodzi LPG bądź diesel. Z góry dziękuję za pomoc:)
Sprzedaj tą królową lawet i kup coś porządnego Vectra B, Mondeo Mk2, Accord V, Laga I, Pug 406, Leganza, Marea, (Passat B5/Audi A4)- uwaga na zawias przy kupnie, Avensis I/Carina E, Mazda 626
Nowa Mazda6 zaawansowana technologia i-ACTIVSENSE Mazda Motor Corporation zaprezentuje technologie "i-ACTIVSENSE" w zupełnie nowej wersji modelu Mazda6, która będzie główną atrakcją tegorocznego Salonu Motoryzacyjnego w Paryżu. "i-ACTIVSENSE" to seria zaawansowanych ...
Carsharing: auta na minuty i ekologia Kiedyś uznawaliśmy, że samochód koniecznie trzeba mieć. Był przede wszystkim wyznacznikiem statusu właściciela. Dziś jesteśmy świadkami dynamicznych przemian na rynku, całkowitej zmiany sposobu myślenia. Samochodu ...
Zobacz te, 50km max od Twojej miejscowości [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dzięki . Jak rozwiąże sprawę z lalą to z pewnością pojadę obejrzeć te egzemplarze. Może orientujesz się jak wyglądają opłaty powyżej 2 litrów. Ten mercedesik wygląda dość ładnie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.