No przegląd auta z gazem jest droższy. Ok 160-170 zł...
W tym aucie tyłek był uderzony ale niekoniecznie to dyskwalifikuje to auto do zakupu i to za niewielkie pieniądze. Najważniejsze że ma wspomaganie,bo bez niego to w Astrze koszmar!
Zapytaj w którym roku założony był gaz.
Kiedy był wymieniany rozrząd i czy z rolką czy tylko sam pasek rozrządu.Oczywiście dla mnie już sprzedawca na starcie jest niewiarygodny,bo spalanie Astry 16 16v w mieście i to gazu,niestety znacznie przekracza 10l.Stawiam na jakieś 13l...
11,5 l to pali gazu 1,4 (po korkach) i 7,1l na trasie przy 90 km/h. kombi. Wiem,bo taką tankuję...
Poza tym możesz bezczelnie się zapytac jak było auto rozbite. To w pewnym stopniu zweryfikuje wątpliwą uczciwośc sprzedawcy.Nikt przecież nie zdjął "tak sobie" tych znaczków i napisów z tylnej klapy.
Astry z moich linków były lepsze od tej....Wiem,że to cię wkurza ale co mam zrobic..? Radzę tak jak bym szukał auta dla siebie!
Do tych z moich linków szukając auta bym podjechał na oględziny... Kieruję się nieco doświadczeniem ale także (z racji mojej profesji) posługuję się tzw.nosem więc poszedłbym tropem moich linków.