Kupno auta w salonie.

20 Mar 2015, 13:07

Witam. Planuję na święta kupić auto w salonie i mam pytanie ile to może potrwać?
Ponieważ będę w Polsce od 30 marca do 5 kwietnia. Jest szansa na kupno i załatwienie wszystkich spraw z samochodem ? Interesuję mnie auto do 40tys zł na 3-4 raty.
Z góry dziękuję za odpowiedź. Niestety nie znalazłem takiej informacji nigdzie w internecie, dlatego pytam.
Pozdrawiam.
poniohp
Obserwowany

Auto: Kia Sorento

20 Mar 2015, 13:29

Jeśli auto stoi na placu u dilera to da się. Ojciec jak kupował auto w niedzielę na dniach otwartych model, który był nawy na placu z wyprzedaży rocznika, zdążył wyrobić tablice i inne dokumenty, zapłacić za auto gotówką i samochód był do odbioru w czwartek z już zamontowanymi dodatkowymi czujnikami parkowania i tablicami rejestracyjnymi. Nie wiem jak się ma sytuacja gdy bierzesz samochód na kredyt.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

23 Mar 2015, 05:57

Okej, dzięki za informację. Mam nadzieję, że mi się uda.
Pozdrawiam
poniohp
Obserwowany

Auto: Kia Sorento
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego kierowcy ignorują znaki drogowe?
    Według informacji płynących z Komendy Głównej Policji najczęściej wystawiane mandaty dotyczą przekraczania dozwolonej prędkości oraz za wykroczenie względem pieszych. Najnowsze badania pokazały, że prowadzący pojazdy ...
    Moto Session 2016
    Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...