Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MuflonIX napisał(a):1. Przy jakich przebiegach w tych autach jest robiony rozrząd ponieważ auto ma 230tkm?
MuflonIX napisał(a):. Jak wygląda sytuacja z nagarem, bo nie znalazłem nigdzie informacji o tym z wersją silnika 2.0, jeśli się osadza to jak się ustrzec przed nim.
MuflonIX napisał(a):Prawdopodobnie będę montował instalacje lpg chciałbym tą bez dotrysku benzyny ale nie wiem czy jest opłacalna, co polecacie instalacje (nie znam się na tym nie chce, żeby nie dobrali mi gorszej)
MuflonIX napisał(a): Jak wygląda sprawa z rdzą, czy trzeba go co rok zabezpieczać czy nie trzeba się martwić?
MuflonIX napisał(a):Jakie oleje polecacie do silnika i do skrzyni?
MuflonIX napisał(a):Czy istnieje jakaś książka typu "sam naprawiam" czy muszę się zdać na swoją intuicje albo mechaników przy np wymianie żarówki?
MuflonIX napisał(a): Czy jest coś jeszcze o czym warto jeszcze wiedzieć
MuflonIX napisał(a):co do nagaru to slyszałem że pojawiał się w 1.6 gdi i stąd to pytanie
MuflonIX napisał(a):Książkę szukałem po internecie to niestety nie mogłem jej znaleźć, może źle wpisywałem.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki HYUNDAI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne HYUNDAI