hej. rovery lubia wydmuchiwac uszczelki pod glowica (aczkolwiek nie ma regoly - moja kolezanka ma 25ke od 3 lat i ja sobie chwali). uszczelki przy szybach sparcialy, pokretlo nawiewu padlo, jeden z tlumikow przerdzewial i kilka innych glupot ale jest faktycznie dosc dynamiczny i pali niewiele...
golf w tdi - jak inni - dizel nie koniecznie do miasta na male dystanse (aczkolwiek mialem astre 1.7 cdti 100 i w miescie chodzila jak burza, paliwo brala z baku - powachala i odkladala z powrotem
![Uśmiechnięty :)]()
niestety astra czesciej stala w kolejce do mechanika niz na wlasnym parkingu).
golf w benzynie moze? (nie wiem jak inne ale 4 generacja w silnikach 1.6 miala problemy z piersieniami, silnik 1.8 20v ciagnie jak przeciag - ale oprocz tego robi przeciag w baku)
honda - nie wiem jak z 6 gen ale mialem kiedys 7 gen z 1.6 vtec... jedynym problemem byly luzy na regulacji w maglownicy co skutkowalo grzechotaniem na wertepach. w sumie auto b.zwawe a przy spokojnej jezdzie to (poza astra w dizlu) moje najoszczedniejsze auto jakie mialem, sie nie psulo wcale. dokuczliwe jest slabe wyciszenie auta - powyzej 120(130) kmh nie dalo sie w aucie rozmawiac taki szum byl ale poza tym spoko i jest warty polecenia.