Witam przeczytałem pare tematów na ten temat na tym forum.
Każdy innemu radzi co inne jedem musi iść podatek zapłacić 2 przerejestrować itd.
Nie mogę tego zebrać
Jestem u sprzedającego spisuję umowę kupna/sprzedarzy i co dalej...
szynkaxd napisał(a):spisuję umowę kupna/sprzedaży i co dalej...
... jesli to komis - z tyłu jest napisane, że on opłaca podatek - idziesz do WK i wypełniasz druk rejestracji ...
... jesli to ,,zwykły'' właściciel - do wartości 1000 pln nie opłacasz podatku w US, przy większej wypełniasz w US druk, do kasy i do WK ...
... jeszcze coś nie wiesz
Może dokładniej moglibyście mi to opisać?
Umowa kupna/sprzedaży i co dalej krok po kroku do jakiego budynku i jaki papier i jakie dokumenty ze sobą . Weźmy pod uwagę że samochód jest z inną rejestracją nie moją "z mojego regionu"
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
@Mii - pierwszy SEAT oferowany wyłącznie on-line Krótko po wprowadzeniu do sprzedaży miejskiego auta SEAT-a modelu Mii, hiszpański producent wprowadza unikalną wersję swojego przedstawiciela segmentu A – @Mii, który będzie dostępny tylko przy zamówieniu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.