REKLAMA
Witam wszystkich na początku chciałbym się przywitać w sumie pierwszy post mój;) a dalej
chciałbym się podczepić pod temat nie zakładając nowego .
No więc do rzeczy poszukuje samochodu , pewno pomyślicie "jak każdy nowy", ale sam w sumie już nie wiem jaki.
Czy z gazem czy bez , czy duży czy mały , patrzyłem na mazdę 323f , hondę civic V gen , VW Polo ,Daewoo lanos , Hondę crx, i praktycznie już jestem tak skołowany że sam nie wiem co wybrać , po pierwsze autko miałoby mieć mały silnik z racji tego że nie posiadam żadnych zniżek a zapisanie na kogoś nie wchodzi w rachubę , po drugie żeby to nie był , matiz cienki sejcz ,tico tipo i cała rodzina na T zastanawiałem się także nad punto ale to fiat i każdy krzyczy " nie bierz Fiata , wszystko na f to g...o "dodam że nie mam zielonego pojęcia o samochodach ostatnio co mi w oko wpadło to :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] <=== polo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] <=== punto
już naprawdę sam nie wiem na co patrzeć co brać czego nie
najgorsze jest to że auta szukam już z 2 miesiące i nic dla mnie nie ma , aaa i najważniejsze
fundusze jakimi dysponuje to 6k ale jak będzie 6,5k to też dam rade i najlepiej żeby było z łódzkiego .Jeżeli ktoś miałby czas chęci i ochotę żeby czytać ten długi wywód , i byłby na tyle skory aby podesłać jakąś propozycje to dziękuje za czas przeznaczony dla mnie i pozdrawiam bo za chwile z tego książkę zrobię