Kupował ktoś opony z tego sklepu internetowego??

03 Wrz 2014, 08:08

delti ostatnio próbuje gonić konkurencję i ma się chyba całkiem dobrze. Poszli nawet w portale handlowe

[link do oferty na Allegro wygasł]
slimjarson
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 10 2007
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nie mam

04 Wrz 2014, 13:33

Delti na pewno ma się dobrze bo to największy internetowy sprzedawca opon w Europie, choć oponeo ich goni :D
slickrz
Aktywny

Auto: Audi A3

10 Wrz 2014, 11:14

Powiem, Ci że ze względu na dobrą logistykę tzn dobrze się ma również Motointegrator. Pisząc logistykę mam tutaj na myśli, że po zamówieniu na stronie do jednego z kilkuset q-serwisów czy inter cars - można także od razu umówić się na montaż w dogodnym terminie. Doceniają to szczególnie mieszkańcy dużych miast w których każdy gdzieś się spieszy.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek :)
pepa
Początkujący

Prawo jazdy: 17 05 1981
Auto: Mazda

17 Wrz 2014, 10:20

Tak się składa,że my także zajmujemy się oponami na co dzień,więc możemy tutaj pomóc,zawsze jesteśmy do dyspozycji na forum w razie pytań. Warto zainteresować się takimi firmami jak Nokian czy Toyo- najwyższa półka.
OponyImpolex
Początkujący

Auto: Audi A3
Silnik: 1.9 140KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

28 Kwi 2016, 16:37

No ja to tylko ze sklepu internetowego, bo jest naprawdę taniej. OPłace za pobraniem, więc mam pewność, ze nikt mnie nie oszuka, poza tym dodają paragony, w przypadku ewentualnego zwrotu to jest potrzebne.
bask
Początkujący

Auto: Opel

24 Maj 2016, 19:00

Taaak, ja i to kilka razy już u nich kupowałem. Barddzo, bardzo spoko sklep. ;)
kryształ

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Największy rozpraszacz kierowcy? Jazda na zderzaku
    Co najbardziej rozprasza kierowców podczas jazdy? Brytyjscy kierowcy twierdzą, że jest to widoczny we wstecznym lusterku samochód, który jedzie zbyt blisko nich. Jazda na zderzaku to problem również ...
    Audi A3 Sportback g-tron
    Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...

17 Sie 2016, 13:33

Ja osobiście zamawiamy opony ze sklepu w necie. Kiedyś przypadkiem na nich trafiłem szukając całego kompletu do mojego Audi. Okazało się, że dostarczają opony za darmo na terenie całej Polski więc się skusiłem i jestem zadowolonym klientem.
pluska
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 12 1990
Auto: Golf 5 Plus

01 Maj 2017, 11:21

Ja już od pewnego czasu zamawiam opony na "logistyka opon". Ceny są hurtowe a jakość świetna. W internecie dużo taniej więc polecam ten sposób zamawiania mimo wszystko.
groteskowypan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 1988
Auto: Ducato

08 Maj 2017, 10:45

Również polecam internet jeżeli chodzi o opony. Logistyka opon słynie z tego, że można po hurtowych cenach tam zakupić więc to żadna nowość :) Ja teraz brałem tam nowe oponki do quada i za grosze mam takie jakie chciałem. Pozdro
piegus
Początkujący

Auto: fiat

08 Maj 2017, 14:58

Co do logistyki opon, ktoś właśnie założył temat że problem jest z reklamacją ostrzegam-przed-kosztami-w-sklepie-z-oponami-vt100871.htm
zielonek
Aktywny

Auto: P 206

21 Cze 2017, 12:50

Ja polece z mojej strony firmę alu-car bardzo dużo opon nastanie wysyłka 24h.
Zamawiałem 2 razy koła zmontowane pełen profesjonalizm.
dawidekst
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2008
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Honda Civic
Silnik: 2.2
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

04 Kwi 2018, 09:37

Dołączę swój namiar bo wydaje mi się po prostu sprawdzony przeze mnie. Sam mogę polecić kontakt z hurtowniaopon24.com duży wybór opon (również do starszych aut), do tego normalne ceny i podejście właścicieli.
normalski
Nowicjusz

Auto: volvos60

17 Maj 2018, 13:16

ja kupowałem na logistyka opon i nie żałuję, bo dużo zaoszczędziłem a opony się sprawdzają
drutnik
Nowicjusz

Auto: audi a6