Kupował ktoś opony z tego sklepu internetowego??

03 Wrz 2014, 08:08

delti ostatnio próbuje gonić konkurencję i ma się chyba całkiem dobrze. Poszli nawet w portale handlowe

[link do oferty na Allegro wygasł]
slimjarson
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 10 2007
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nie mam

04 Wrz 2014, 13:33

Delti na pewno ma się dobrze bo to największy internetowy sprzedawca opon w Europie, choć oponeo ich goni :D
slickrz
Aktywny

Auto: Audi A3

10 Wrz 2014, 11:14

Powiem, Ci że ze względu na dobrą logistykę tzn dobrze się ma również Motointegrator. Pisząc logistykę mam tutaj na myśli, że po zamówieniu na stronie do jednego z kilkuset q-serwisów czy inter cars - można także od razu umówić się na montaż w dogodnym terminie. Doceniają to szczególnie mieszkańcy dużych miast w których każdy gdzieś się spieszy.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek :)
pepa
Początkujący

Prawo jazdy: 17 05 1981
Auto: Mazda

17 Wrz 2014, 10:20

Tak się składa,że my także zajmujemy się oponami na co dzień,więc możemy tutaj pomóc,zawsze jesteśmy do dyspozycji na forum w razie pytań. Warto zainteresować się takimi firmami jak Nokian czy Toyo- najwyższa półka.
OponyImpolex
Początkujący

Auto: Audi A3
Silnik: 1.9 140KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

28 Kwi 2016, 16:37

No ja to tylko ze sklepu internetowego, bo jest naprawdę taniej. OPłace za pobraniem, więc mam pewność, ze nikt mnie nie oszuka, poza tym dodają paragony, w przypadku ewentualnego zwrotu to jest potrzebne.
bask
Początkujący

Auto: Opel

24 Maj 2016, 19:00

Taaak, ja i to kilka razy już u nich kupowałem. Barddzo, bardzo spoko sklep. ;)
kryształ

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu
    Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...
    Co warto wiedzieć na temat leasingu niemieckich samochodów?
    Pojazdy niemieckich producentów cieszą się dużą popularnością na całym świecie, także w Polsce. Są uznawane za solidne, trwałe i doskonale wyposażone. Jeśli chcesz zasiąść za kierownicą takiego auta, ale nie dysponujesz ...

17 Sie 2016, 13:33

Ja osobiście zamawiamy opony ze sklepu w necie. Kiedyś przypadkiem na nich trafiłem szukając całego kompletu do mojego Audi. Okazało się, że dostarczają opony za darmo na terenie całej Polski więc się skusiłem i jestem zadowolonym klientem.
pluska
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 12 1990
Auto: Golf 5 Plus

01 Maj 2017, 11:21

Ja już od pewnego czasu zamawiam opony na "logistyka opon". Ceny są hurtowe a jakość świetna. W internecie dużo taniej więc polecam ten sposób zamawiania mimo wszystko.
groteskowypan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 1988
Auto: Ducato

08 Maj 2017, 10:45

Również polecam internet jeżeli chodzi o opony. Logistyka opon słynie z tego, że można po hurtowych cenach tam zakupić więc to żadna nowość :) Ja teraz brałem tam nowe oponki do quada i za grosze mam takie jakie chciałem. Pozdro
piegus
Początkujący

Auto: fiat

08 Maj 2017, 14:58

Co do logistyki opon, ktoś właśnie założył temat że problem jest z reklamacją ostrzegam-przed-kosztami-w-sklepie-z-oponami-vt100871.htm
zielonek
Aktywny

Auto: P 206

21 Cze 2017, 12:50

Ja polece z mojej strony firmę alu-car bardzo dużo opon nastanie wysyłka 24h.
Zamawiałem 2 razy koła zmontowane pełen profesjonalizm.
dawidekst
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2008
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Honda Civic
Silnik: 2.2
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

04 Kwi 2018, 09:37

Dołączę swój namiar bo wydaje mi się po prostu sprawdzony przeze mnie. Sam mogę polecić kontakt z hurtowniaopon24.com duży wybór opon (również do starszych aut), do tego normalne ceny i podejście właścicieli.
normalski
Nowicjusz

Auto: volvos60

17 Maj 2018, 13:16

ja kupowałem na logistyka opon i nie żałuję, bo dużo zaoszczędziłem a opony się sprawdzają
drutnik
Nowicjusz

Auto: audi a6