Kursy doszkalające

02 Cze 2014, 00:21

Moja żona jeździ fatalnie od roku próbuje ją nauczyć, nie wiem jakim cudem zdała prawo jazdy, wydaje mi się że po prostu nie mam do niej cierpliwości. Znalazłem ostatnio stronę szkoły jazdy Havranek w Warszawie może jakaś Pani robiła u nich kurs i mogła by powiedzieć czy są na tyle wytrzymali że dadzą rade ją czegokolwiek nauczyć ??
webkabza
Obserwowany

Auto: reno clio

02 Cze 2014, 10:13

Post został zmoderowany, ponieważ link uznany został za reklamę.
Ja myslę, że każda szkoła jazdy, jak się wykupuje u nich kursy doszkalające, to się nadaje.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

25 Cze 2014, 21:28

jak ma prawo jazdy to po co jej kurs doszkalający. Musisz dać jej auto lub kupić jej nowe i wtedy najlepiej nauczy się jeździć :) szkoda wg mnie pieniedzy na płatne jazdy
magda86
Nowicjusz

Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Renalt

17 Lip 2015, 09:46

Może warto wykupić jej kilka godzin jeśli dzięki temu może poczuć się pewniej. Zawsze to wyjdzie mniejszy koszt, niż jak przestanie jeździć, wtedy wszystkie pieniążki za kurs okażą się niepotrzebnym wydatkiem. Fajną ofertę ma szkoła OES, która pomaga odzyskać pewność właśnie takim kierowcom, mieli u siebie nawet kursanta, który miał 30-letnią przerwę w prowadzeniu auta!
swiezap
Nowicjusz

Auto: nie mam

26 Paź 2015, 10:05

A na przykład taka Robex w Krakowie? Znajdę tam jakichś cierpliwych instruktorów? :)
tatiankaa
Nowicjusz

Auto: Audi A4 B7

08 Gru 2015, 21:18

Moim zdaniem jak posiada się odpowiedni budżet, to warto udać się na taki kurs. Kierowcy niestety nie uczą się na błędach, z tego co czytałem nie jesteśmy zdolni do samodoskonalenia się w tej dziedzinie, tak więc dodatkowe wskazówki będą na pewno przydatne. Z tego, co wiem jedną z lepszych szkół doszkalających jest "Szkola Jazdy Subaru", mają siedzibę w Krakowie. Sam chętnie zasięgnąłbym porady np. jak skutecznie wyprowadzać auto z poślizgu.
emil9
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 2006
Auto: Audi A4
Paliwo: Benzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Wymiana opon na letnie w czasie koronawirusa (COVID-19)
    Jeżeli pracujemy zdalnie i nie musimy poruszać się samochodem nie jest on nam niezbędny do naszej pracy warto odłożyć zabieg zmiany opon z zimowych na letnie w czasie epidemii. W całej Polsce występują kontrole i jeżeli okaże ...

11 Gru 2015, 15:44

Ja robiłem kurs prawa jazdy w Qmobil i jestem mega zadowolony z tego jak uczą i w ogóle z całości. Wiem że prowadzą też jazdy doszkalające tak więc możesz do nich "posłać" żonę. Zobaczysz na pewno ją nauczą.
Lechowski
Nowicjusz

Auto: Opel

15 Lut 2016, 16:38

Jakakolwiek dobra szkoła w okolicy się nada. Najlepiej żeby żonę uczył specjalista :). A co takiego żonka robi, że aż tak Cię denerwuje? :)
menel
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 09 2010
Auto: chwilowo brak

28 Maj 2016, 23:35

Spróbuj w OES'ie :) robiłem tam prawko na moto i auto, jady doszkalające tez maja w ofercie. A pan Zbyszek to równy gosc, dobrze szkoli a atmosfera podczas zajec z nim zawsze byla swietna :D
rajanowski
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 05 1986
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: skoda fabia