L200 potrzebuje rady

23 Wrz 2008, 21:20

witam rozbilem ostatnio L200 z 2002 roku jestem w trakcie naprawy kupilem wiekszasc czesci miedzy innymi zdrzak z 2005 roku ktos wie czy bedzie pasował??? napewno trzeba takze wymienic atrape-jak ktos juz pzrerabiał ten temat to prosze o wskazówki Pozdrawiam
tomerro
Nowicjusz

23 Wrz 2008, 21:32

mialem pajero sport z 2oo2 roku wydaje mi sie ze w tych nowszych atrapa ma zmieniony wyglad zewnetrzny reszta jest taka sama
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

23 Wrz 2008, 21:33

oraz mocowanie halogenow moze byc inne
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

24 Wrz 2008, 11:34

Witam macpaw5
Atrapa rzeczywiście jest inna z tego, co zauważyłem trzeba wymienić atrapę ze zderzakiem, ale belka zderzaka nowszego modelu ma inne mocowania z boku pasuje- a na środku sa po dwie śruby które widać z po wyciągnięciu lamp w starym zderzaku a w nowym ich niema zastanawiam się czy jeszcze czegoś nie brakuje Dzięki za zainteresowanie Pozdrawiam
tomerro
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tatra – nietypowa czeska ciężarówka
    Tatra – czeski producent samochodów ciężarowych słynie z niekonwencjonalnych rozwiązań technicznych, a jego pojazdy są synonimem mobilności w najtrudniejszych warunkach terenowych. Korzystając z zaproszenia, ...
    Audi Design - nowe koncepcje i kreatywne idee przyszłości
    W przyszłości nie będzie istniał tylko jeden jedyny typ samochodu - formy mobilności będą różne. Dlatego projektanci Audi tworzą nowe koncepcje i kreatywne idee. Zasadniczo, kierują się wytyczną nowoczesnego sportowego ...