L200 potrzebuje rady

23 Wrz 2008, 22:20

witam rozbilem ostatnio L200 z 2002 roku jestem w trakcie naprawy kupilem wiekszasc czesci miedzy innymi zdrzak z 2005 roku ktos wie czy bedzie pasował??? napewno trzeba takze wymienic atrape-jak ktos juz pzrerabiał ten temat to prosze o wskazówki Pozdrawiam
tomerro
Nowicjusz

23 Wrz 2008, 22:32

mialem pajero sport z 2oo2 roku wydaje mi sie ze w tych nowszych atrapa ma zmieniony wyglad zewnetrzny reszta jest taka sama
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

23 Wrz 2008, 22:33

oraz mocowanie halogenow moze byc inne
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

24 Wrz 2008, 12:34

Witam macpaw5
Atrapa rzeczywiście jest inna z tego, co zauważyłem trzeba wymienić atrapę ze zderzakiem, ale belka zderzaka nowszego modelu ma inne mocowania z boku pasuje- a na środku sa po dwie śruby które widać z po wyciągnięciu lamp w starym zderzaku a w nowym ich niema zastanawiam się czy jeszcze czegoś nie brakuje Dzięki za zainteresowanie Pozdrawiam
tomerro
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota Corolla 1966 rok
    Toyota Corolla jest modelem przełomowym dla marki. Nie tylko dlatego, że do dziś sprzedano ich ponad 45 milionów na przestrzeni 12 generacji, ale też dlatego, że to ten model spowodował, że Toyota stała się masowym ...