Laguna 1 problem z licznikiem

08 Mar 2009, 14:31

witam mam pewien problem zmienilem skrzynie biegow auto mam 1.8 a teraz wlozylem skrzynie od 2.0 wszystko mi pasuje i dziala poza licznikiem orientuje sie ktos czy wystarczy przelozyc mechanizm ze starej skrzyni czy to jest jakis wiekszy problem prosze o rade z gory wielkie dzieki
kriswro
Nowicjusz

• 10 Mar 2009, 22:26

Może to być uszkodzony sam napęd w skrzyni którą kupiłeś lub czujnik przekazujący impuls na licznik.Napęd żeby wymienić to trzeba rozebrać skrzynie
    seba0987654321
    Nowicjusz

11 Mar 2009, 11:52

wlasnie w tej skrzyni co kupilem 2.0 nie ma napedu a nie wiem czy jak przeloze go od tej starej 1.8 to czy to zadziala ??
    kriswro
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
      Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
      Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover
      Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...