REKLAMA
Cześć wszystkim.
Piszę z prośbą o radę. Chcę zmienić swoje auto. Obecnie jeżdże audi A4 B6 1.9 TDI Quattro. Gdyby nie fakt,że do auta dołożyłem już połowę tego co za niego dałem 2 lata temu to pewnie bym nie myślał o zmianie na inne. Po prostu trafił mi się dośc bardzo wyeksploatowany model i chce go sprzedać.
Wracając do tematu zastanawiam się nad tymi trzema modelami. Zdaję sobie sprawę,że to trzy różne od siebie auta. Dlaczego właśnie te?
Laguna 3 - Dość młode auto, bogate wyposażenie, podoba mi się wnętrze jak i buda auta, opinie o aucie krążą dość pozytywne.
Bmw E60 - Wnętrze tego auta podoba mi się najbardziej z tych trzech, a na to zwracam dużą uwagę. Kawał auta którym jazda to sama przyjemność. Też duży czytałem na temat tego auta i również ludzie go chwalą, jednak piszą również,że droższe w utrzymaniu niż audi i siada elektryka.
Honda Accord VII - Przed Audi miałem Accorda V i byłem ogromnie z niego zadowolony. Przez 4 lata do auta prawie w ogóle nie dokładałem ( nie mówię tutaj o wymianie olejów, filtrów, klocków itd bo to rzeczy oczywiste ). Z tego co słyszałem to Accordy VII nadal słyną z tego,że auto się nie psuje jak inne. Jego największym minusem jest wyposażenie, albo jego brak. Auto dość ubogie, jednak może dlatego nie psuję się tak często jak inne?
Są to trzy auta nad którymi się zastanawiam. Do czego ma mi służyć auto? Ma to być auto rodzinne którym na co dzień będę dojeżdżał do pracy ( jakieś 25km) a jak trzeba pojadę na wakacje. Nie szukam auta do lansu przed kolegami. Zależy mi na tym aby auto nie było bardzo drogie w utrzymaniu i żebym nie musiał wykładać po 2-3k na jego naprawę.Na auto chciałbym przeznaczyć koło 25k.
Budżet 25 000
Rejon Małopolska
Użytkowanie Głównie miasto, jednak często jeżdżę w trasy
Własne potrzeby Klimatyzacja i tempomant to podstawa.
Prosił bym o radę ewentualnie jak macie to jakieś inne typy Z góry dzięki!