Laguna II 2001r 3,0=nie dzialaja mi zegary POMOCY!!!

15 Sty 2009, 10:42

Witam serdecznie.Mam mały problem , mianowicie nagle przestaly mi dzialac zegary w lagunie 2001r to jest wyciagalem popielniczke i przy okazji poluznilem czytnik karty , nie rozpinajac zadnuch przewodów .
Wsunolem wszystko zpowrotrm odpaliem lagunke i ciemno zegary ani nie swieca ani sie nie ruszaja poprostu nic!!! pali sie tylko kontrolka swieteł (kiedy je zapale ) PROSZE O JAKES PODPOWIEDZI ZANIM WYBIORE SIE DO JAKIEGOŚ WARSZTATY.MOZE SAMEMU TO USUNE.
rochol
Nowicjusz

• 15 Sty 2009, 10:56

zacznij od sprawdzenia bezpieczników. Możliwe nawet że na pokrywie są podpisane który za co odpowiada.
    karlone
    Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

15 Sty 2009, 11:08

karlone napisał(a):zacznij od sprawdzenia bezpieczników. Możliwe nawet że na pokrywie są podpisane który za co odpowiada.

WSZYSTKIE BEZPIECZNIKI SA ok CHYBA ZE SA JAKIES UKRYTE O KTORYCH NIE WIEM
    rochol
    Nowicjusz

15 Sty 2009, 15:01

rochol napisał(a):
    karlone napisał(a):zacznij od sprawdzenia bezpieczników. Możliwe nawet że na pokrywie są podpisane który za co odpowiada.

WSZYSTKIE BEZPIECZNIKI SA ok CHYBA ZE SA JAKIES UKRYTE O KTORYCH NIE WIEM

ZANALAZŁEM PRZYCZYNE !!DZIEKI ZA POMOC!!! BŁĄDLEŻAŁ PRZY SAMYM LICZNIKU, MIANOWICIE NIE BYŁA DOPIĘTA KOSTKA , KTÓRA SIE POLUZOWAŁA POZDRAWIAM!!!!
    rochol
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Renault EZ-ULTIMO to samochód autonomiczny
      Warszawa posłużyła jako sceneria do dla filmu promocyjnego oraz realizacji sesji zdjęciowej najnowszego samochodu autonomicznego Renault EZ-ULTIMO, oficjalnie pokazanego po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Paryżu. W ...