Witam! Mam delikatny problem z klimatyzacją w mojej Lagunie. Mianowicie po włączeniu zapłonu panel klimatyzacji włącza się dopiero po około 30-40 sekundach a dmuchawa zaczyna wiać dopiero po kolejnej minucie - co w gorace dni staje sie dosyc uciazliwe Ktos wie co to może być, jakieś rady?
pietra231 napisał(a):Mianowicie po włączeniu zapłonu panel klimatyzacji włącza się dopiero po około 30-40 sekundach a dmuchawa zaczyna wiać dopiero po kolejnej minucie
Czy tak miałeś od początku jak użytkujesz to auto?
Samochody do rajdów, wyścigów i driftu. Jak powstają, czym się różnią? Świat samochodów wyczynowych jest niemal tak barwny i zróżnicowany, jak fauna tropikalnych raf kolorowych. Auta służące do rywalizacji na odcinkach specjalnych i torach możemy jednak podzielić na trzy główne ...
Niezidentyfikowany przycisk w samochodach marki Toyota Do czego służy przycisk (o ile to przycisk) widoczny na załączonym zdjęciu w samochodach marki Toyota. Nie ma raczej znaczenia czy jest to hybryda czy też zwykła benzyna. Jedne po prostu go mają a inne nie. Przejrzałem instrukcję ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.