Witam Potrzebuję informacji na temat tego, jak naprawić, ustawić z powrotem na miejscu ten zwisający kawałek materiału. NIE WIEM NAWET, JAK TO SIĘ NAZYWA... Rozebrać "pół auta", żeby to wyjąć z dechy rozdzielczej? I co dalej? Wygląda tak, jakby tam było tego czegoś więcej niż być powinno... Brakuje mi koncepcji...
Czy dobrze myślę że to jest element/klapka regulujący nawiew powietrza otwarty/zamknięty przez środkowe kratki?
Jeżeli chodzi o wymianę tego materiału co jest w środku to wiem że niektórzy zastępują go odpowiedniej grubości podkładem pod panele i elegancko daje radę
Jaki wpływ na prędkość ma hałas silnika, a jaki muzyka? Badania wykazują, że hałas silnika ma wpływ na prędkość, z jaką jedzie kierowca. Gdy kierowca nie słyszy natężenia pracy silnika, jeździ szybciej i znacznie zaniża szacowaną przez siebie prędkość, z jaką się porusza*. A jak ...
Jaki jest dopuszczalny błąd pomiaru prędkości przez fotoradar? W Polsce dopuszczalny błąd pomiaru prędkości przez fotoradar zależy od rodzaju używanego urządzenia. Zgodnie z obowiązującymi przepisami, dla radarów pomiarowych prędkości stosowanych przez policję, dopuszczalny błąd ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.