Laguna III coupe rdza?

18 Wrz 2018, 15:26

Witam szukam dla siebie laguny 3 coupe. Oglądałem dzisiaj jedną lecz niestety posiada kilka rzeczy które mnie martwią. Otóż popekane uszczelki pomiędzy listwa chromowana a dachem, pekniete lusterko oraz zmatowiałe reflektory i zardzewiałe tarcze ale co dla mnie najważniejsze - rdza na narożniku drzwi. Auto długo stało bo właściciel wyjechał do Włoszech. Liczę się z wymianą takich rzeczy jak tarcze itp ale co z tym narożnikiem - nieumiejetna naprawa blacharska? Czy powinienem skreślić to auto?
Nikoks
Nowicjusz

18 Wrz 2018, 16:49

No w oryginale raczej by tak nie odpadło więc wychodzi na to ze cos tam bylo grzebane
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

18 Wrz 2018, 16:51

no drzwi podobno były otarte, tylko skoro otarte to skad ten naroznik
Nikoks
Nowicjusz

18 Wrz 2018, 17:10

Ewidentnie widać że drzwi są krzywe, dziwne otarcie skoro wypchnęło blachę na zewnątrz.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

18 Wrz 2018, 17:13

to prawda. chyba odpuszczę. szkoda mi 240zł żeby sprawdzić w ASO i dowiedzieć się że z każdej strony walony :D
Nikoks
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Najpiękniejsze samochodowe trasy Europy
    Nie trzeba być fanem przygód agenta 007, by pamiętać, jak w jednym z filmów brawurowo pędził on na trasie nicejskiej swoim samochodem. James Bond wsławił się wieloma rzeczami – począwszy od niewątpliwego ...