Na zdjęciu jest do góry nogami Czy masz jakieś oznaczenia z tyłu na tej lampie? Nie wygląda mi ona na oryginał tylko na jakiś zamiennik. Takie poprzeczne paski na przednim szkle miało BMW z tego co pamiętam.
Ja gdzieś kiedyś widziałem taką lampę założoną ale nie mogę sobie przypomnieć ;/ Pamiętam że chyba była identyczna moją uwagę zwróciły te trzy okrągłe diody od zewnętrznej strony w lampie.
Widzę że masz do niej kierunek, szkoda że nie zestawiłeś go z lampą i nie zrobiłeś zdjęcia takiego kompletu.
Ja jeszcze pomyślę gdzie mogłem ją widzieć i jak coś mi wpadnie do głowy to na pewno napiszę.
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Na przejeździe pierwszeństwo ma zawsze pociąg! Podróżując samochodem często na naszej drodze napotykamy na przejazdy kolejowe, czyli skrzyżowania torów kolejowych z drogami publicznymi. W Polsce na 380 tys. km dróg publicznych, występuje 15 867 przejazdów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.