Lampa przednia nieznanego pojazdu

23 Kwi 2019, 09:55

Witam, czy ktokolwiek rozpoznaje markę / model do zamieszczonej na zdjęciu lampy? Z góry dziękuję za wszelkie sugiestie. Pozdrawiam.
Wicioo17
Nowicjusz

Zdjęcia: 1

23 Kwi 2019, 18:56

Na zdjęciu jest do góry nogami :)
Czy masz jakieś oznaczenia z tyłu na tej lampie?
Nie wygląda mi ona na oryginał tylko na jakiś zamiennik. Takie poprzeczne paski na przednim szkle miało BMW z tego co pamiętam.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

24 Kwi 2019, 13:56

Niestety nie ma zadnych oznaczen ani naklejki z kodem kreskowym. znakow wodnych brak rowniez.
Wicioo17
Nowicjusz

24 Kwi 2019, 14:15

Szkoda ale wrzuć jeszcze zdjęcie rewersu tej lampy jak możesz może to coś pomoże :)
Cichy77
Forumowicz VIP

26 Kwi 2019, 10:25

Wybacz zwloke Cichy77. Oto zdjecia lampy o ktore pytales. Szukalem tego typu lamp na roznych aukcjach i niestety nigdzie nie moglem trafic na nic...
Wicioo17
Nowicjusz

26 Kwi 2019, 10:40

Ja gdzieś kiedyś widziałem taką lampę założoną ale nie mogę sobie przypomnieć ;/ Pamiętam że chyba była identyczna moją uwagę zwróciły te trzy okrągłe diody od zewnętrznej strony w lampie.

Widzę że masz do niej kierunek, szkoda że nie zestawiłeś go z lampą i nie zrobiłeś zdjęcia takiego kompletu.

Ja jeszcze pomyślę gdzie mogłem ją widzieć i jak coś mi wpadnie do głowy to na pewno napiszę.
Cichy77
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Na przejeździe pierwszeństwo ma zawsze pociąg!
    Podróżując samochodem często na naszej drodze napotykamy na przejazdy kolejowe, czyli skrzyżowania torów kolejowych z drogami publicznymi. W Polsce na 380 tys. km dróg publicznych, występuje 15 867 przejazdów ...

26 Kwi 2019, 10:41

Robisz zdjęcia a nie mogłeś cyknąć foty od przodu razem z narożnikiem żeby mieć pogląd.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

28 Kwi 2019, 12:50

Witam ponownie, zalaczam zdjecie lampy z kierunkiem.
Wicioo17
Nowicjusz