znalazłem na necie i mam dylemat. lancera rok 96 poj.1.3 gaz za CENA6.5 TYS abs , el szyby lusterka alufelgi centralny zamek poduszka powietrzna wspomaganie kierownicy
nie wiem ile przejechane czy
nissan primiera 1.6 z 96roku 170 tys przejechane poj.1.6 gaz immobiliser wspomaganie kierownicy alarm centralny zamek czujnik cofania
CENA 6 TYS
Toyota Corolla 2017 - wersja amerykańska Wiemy już, jak będzie wyglądała Corolla 2017 dostępna w Ameryce. Bestseller Toyoty ma przeprojektowany przód, unowocześnione wyposażenie we wnętrzu i nowe systemy bezpieczeństwa. Górny grill jest teraz jeszcze ...
Już 10 km/h mniej na liczniku może uratować życie Mniej zatłoczone ulice w czasie pandemii wielu kierowców traktuje jako zachętę do mocniejszego przyciśnięcia pedału gazu. Jednak szybsza jazda oznacza tragiczniejsze w skutkach wypadki drogowe. Nieznaczne przekroczenie ...
Zależy jaki gaz, ale na pewno ponad 1000zł. Zapomnij raczej o zakładaniu gazu w tak starym samochodzie. Kup diesel'a albo turbo diesel'a. Gaz odpuść sobie, naprawdę.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
coś się tak uparł na ten gaz ?? na benzynie też się da jeździć uwierz mi zamiast wykładać bezsensu kasę na zakładanie gazu , poszukaj diesla / ekonomicznej benzyny
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.