znalazłem na necie i mam dylemat. lancera rok 96 poj.1.3 gaz za CENA6.5 TYS abs , el szyby lusterka alufelgi centralny zamek poduszka powietrzna wspomaganie kierownicy
nie wiem ile przejechane czy
nissan primiera 1.6 z 96roku 170 tys przejechane poj.1.6 gaz immobiliser wspomaganie kierownicy alarm centralny zamek czujnik cofania
CENA 6 TYS
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Bezpieczna jazda po zmroku Jesienią dni stają się coraz krótsze, dlatego kierowcy częściej prowadzą auto już po zmroku. Jazda w takich warunkach jest o wiele trudniejsza niż przy świetle dziennym, zwłaszcza w miejscach nieoświetlonych latarniami ...
Zależy jaki gaz, ale na pewno ponad 1000zł. Zapomnij raczej o zakładaniu gazu w tak starym samochodzie. Kup diesel'a albo turbo diesel'a. Gaz odpuść sobie, naprawdę.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
coś się tak uparł na ten gaz ?? na benzynie też się da jeździć uwierz mi zamiast wykładać bezsensu kasę na zakładanie gazu , poszukaj diesla / ekonomicznej benzyny
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.