REKLAMA
przegladam dzis forum od rana ;] moj ojciec bardzo chce sobie kupic takiego landa jak w temacie, namierzylismy fajnego (wg nas) i nawet zostal obejrzany i objechany. Wiedze mechaniczna posiadam dosc spora, ale niestety doswiadczenia z autami 4x4 nie mam praktycznie wcale.
Chcialbym aby wypowiedzieli sie ludzie znajacy temat (wlasciciele ) lub chociaz znajomi wlascicieli heheh. Auto ma 135 000 km i przyjechalo z francji. Wymieniono lewy blotnik, maske i lampe (obejrzalem na tyle dokladnie na ile umialem, nie wyglada na total strzal). Jest bardzo zadbane i milo sie jezdzi. Z tego co widzialem nie blokady centralnego mechanizmu róznicowego ale ma reduktor (naklejka zeby jezdzic do 8km/h)
Interesuja mnie opinie na temat awaryjnosci, szczegolnie silnika i osprzetu, rozsuniecie foteli na boki juz jest obcykane i nie przeszkadza
aha, bym zapomniał, nie bedzie to wóz przeznaczony do przeróbek, rajdów, moczenia sie bagienkach tudzież stawkach, drogi leśne, lekkie błoto, głebokie piachy w drodze na ryby itd... po prostu ojciec zmienia auto i chce teraz takie.
Gdyby znalazł sie ktos z WLKP, kto móglby to auto obejrzeć (kto sie zna lub ma albo jedno i drugie, to byłbym bardzo wdzieczny za kontakt, oczywiscie bedzie opcja wjazdu na kanał). byłby to 40km na północ od poznania wzdłuż trasy nr 11.
Chyba dość porządnie opisałem o co mi chodzi. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam