Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ale masz pewność że nie bite i nie ma nakręconego miliona km coś za cośvw napisał(a):Ja powiem tak nie kupował bym nigdy nowego auta ponieważ jak wyjedziesz z salonu juz traci wartość i nigdy nie dostaniesz za nie tyle co w salonie
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
vw napisał(a):Ja powiem tak nie kupował bym nigdy nowego auta ponieważ jak wyjedziesz z salonu juz traci wartość i nigdy nie dostaniesz za nie tyle co w salonie
kpuj za 2 lata jak się leasing skończy oddasz firmie albo kupisz normalnie, za 5 lat sprzedasz, a za 8-10 my kupimy wywalimy całą elektronikę, pneumatyczne zawieszenie (choć podobno w nowym się nie da ) i zrobimy fajny samochód wyprawowydomesday napisał(a):Tylko źle mnie nie zrozumcie koledzy - to nie litania przeciwko używanym, bo sam mam obecnie takiego
Baza z danymi technicznymi samochodów marki LAND ROVER. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne LAND ROVER