Land Rover Range Rover

04 Maj 2009, 21:01

Chciałbym się Was poradzić czy warto byłoby kupic Land Rovera Rang Rover z silnikiem 2.5 TD z 1996 roku. Auto ma przjechane 290 tyś. Jeo cena to 17 tyś zł. Slyszałem, że silniki bmw montowane w tym aucie sa bardzo wadliwe. Czy warto kupic taki samochod? Auto ma służyć do jazdy po mieście, lekkiego terenu. Ewentualnie prosze doradzic mi inny samochod (musi byc terenowy) w podobnej cenie.
Dziekuje i pozdrawiam!
Mateusz.
mateusz
Nowicjusz

04 Maj 2009, 22:17

ta generacja Range Rovera wygląda naprawde bardzo dobrze, klasycznie i szpanersko zarazem, czy silnik dobry to nie wiem, ale znalazłem kilka innych ciekawych propozycji, tylko pytanie czy to ma być diesel czy morze być beznyna, i czy ma to być duża terenówka czy morze jakiś kompaktowy SUV, w lekkim terenie też sobie poradzi a w mieście spisze się lepiej
Podobne auta z podobnymi silnikami
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Amerykańskie V8
[link do oferty na Allegro wygasł]
i coś mniejszego
[link do oferty na Allegro wygasł]
slawer
Początkujący

Miejscowość: Ruda Śląska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Auta do driftu za rozsądne pieniądze – które wybrać?
    Z czasem czy innymi kierowcami możemy ścigać się praktycznie każdym samochodem. Ale kiedy chodzi o drift, to bez napędu na tył i odpowiedniej mocy nawet nie ma co stawać na torze. Popularność jazdy bokiem w Polsce stale rośnie, ...