Land rover freelander-antena radia i tylne światła

23 Gru 2009, 02:13

witam jako nowy uzytkownik landka mam pytanko czy antena radia jest przymocowana na stałe czy jest wyjmowana bo w moim aucie przy odśnieżaniu poprostu odpadła po włożeniu mam wrażenie że ona podczas jazdy wyleci drugi problem to tylne światła które przestały świecić? proszę o pomoć i dziekuje z góry
kolednik1945
Nowicjusz

Miejscowość: Świetokrzyskie

23 Gru 2009, 10:50

a żarówki i bezpieczniki sprawdzałeś?
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

23 Gru 2009, 15:44

panowie wiem ze to głupie pytanie ale jestem 3 dzień właścicielem tego auta i chciałem sie wszystko sie dowiedzieć czego nie wiem chodzi mi o te lampy tylne okrągłe czy to tylko przeciwmgielne bo nie wiem i chodzi mi jeszcze czy na moim wyswietlaczu powinna być lampka świateł zielona bo też nie wiem proszę sie nie śmiać tylko podpowiedzieć pozdrawiam
kolednik1945
Nowicjusz

23 Gru 2009, 18:27

witam kolego lampy tylne [link do oferty na Allegro wygasł] w karoserii białe (światło cofania) czerwone (światło przeciw mgielne) a co do kontrolki swiatel jesli kolega ma taki licznik [link do oferty na Allegro wygasł] to w takim jest kontrolka swiatel drogowych jesli taki [link do oferty na Allegro wygasł] to w tej wersji niema przynajmniej u mnie Pozdrawiam :mrgreen:
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

23 Gru 2009, 22:42

antena jest przykręcana od spodu jak zdejmiesz oświetlenie wewnętrzne to co masz nad głową to zobaczysz nakrętkę :razz:
co do lamp tylnych to są to tylko przeciwmgielne i wsteczny, w zderzaku są kierunki i stop z pozycyjnymi w jednym tzw żarówka dwuwłókowa :mrgreen:
Wojtek P
Początkujący

Miejscowość: Podkarpacie

23 Gru 2009, 23:59

dziękuje wesołych świąt panowie
kolednik1945
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Tramwaj w ruchu drogowym
    Działania na rzecz poprawy komunikacji dotykają różnych środków transportu. W ostatnich latach do łask wraca transport tramwajowy. Przez wiele lat przesunięty na drugi plan, teraz jest mocno rozbudowywany. Tramwaj, ...