Land rover freelander

26 Lis 2008, 14:27

czy moze ktos mi podpowiedziec jak zdiac mocowanie krzyzaka bo chce zmienic podpore walu dzieki bardzo :lol:
darwiol
Nowicjusz

26 Lis 2008, 21:30

jak bys mogla porobic zdjecia co i jak robiles z demontarzem to bym byl wdzieczny napisz czy podpore kupiles oryginalna od land rover czy od jakiegos innego autka no i czy pasuje
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

26 Lis 2008, 23:37

dobry wieczor podpore kupilem na [link do eBay wygasł] pierwsza rzecza ktora musialem zrobic bylo rozpiecie krzyzaka nastepnie odkrecilem srube mocujaca uchwyt krzyzaka z walem nastepnie mlotkiem wybilem uchwyt.Potem spilem jednego browara nastepnie wybilem podpore zalozylem nowa, zalozylem uchwyt sruba dociagnelem calosc jutro mi zostal do spiecia krzyzak
pozdrawiam darek polecam sie na przszlosc :D
darwiol
Nowicjusz

27 Lis 2008, 06:37

napisz jak zapłaciłeś i jakie są koszty takiej operacji tzn chodzi mi o to ile bank pobiera opłat itd.
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu

27 Lis 2008, 12:35

sluchaj to przyszlo paczka do mnie zaplacilem 3.50 funta a za podpore 19 funtow tylko ze ja mieszkam w anglii bys musial sprawdzic ile kosztuje taka operacja do polski na ebay.co.uk sprawdz moze na polskim ebay ile to kosztuje
pozdrawiam
darwiol
Nowicjusz

27 Lis 2008, 13:29

Ok.Dzięki wiem już o co chodzi.Byłem kiedyś pytać w banku i taka operacja tzn.przelew i przewalutowanie na rachunek innego banku w Anglii kosztuje jakieś 160 pln.
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...

18 Sty 2009, 10:17

McArtur!!! Jak chcesz coś kupować na angielskim czy na światowym ebay to najłatwiej założyć sobie konto w PAY PAL. Musisz tylko dysponować kartą kredytową.
Pozdrawiam!!!
Freelander TD4 GS 2001/Isuzu Tropper 3.0 dohc turbo
Krzyfu
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tralee