Land rover freelander

26 Lis 2008, 14:27

czy moze ktos mi podpowiedziec jak zdiac mocowanie krzyzaka bo chce zmienic podpore walu dzieki bardzo :lol:
darwiol
Nowicjusz

26 Lis 2008, 21:30

jak bys mogla porobic zdjecia co i jak robiles z demontarzem to bym byl wdzieczny napisz czy podpore kupiles oryginalna od land rover czy od jakiegos innego autka no i czy pasuje
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

26 Lis 2008, 23:37

dobry wieczor podpore kupilem na [link do eBay wygasł] pierwsza rzecza ktora musialem zrobic bylo rozpiecie krzyzaka nastepnie odkrecilem srube mocujaca uchwyt krzyzaka z walem nastepnie mlotkiem wybilem uchwyt.Potem spilem jednego browara nastepnie wybilem podpore zalozylem nowa, zalozylem uchwyt sruba dociagnelem calosc jutro mi zostal do spiecia krzyzak
pozdrawiam darek polecam sie na przszlosc :D
darwiol
Nowicjusz

27 Lis 2008, 06:37

napisz jak zapłaciłeś i jakie są koszty takiej operacji tzn chodzi mi o to ile bank pobiera opłat itd.
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu

27 Lis 2008, 12:35

sluchaj to przyszlo paczka do mnie zaplacilem 3.50 funta a za podpore 19 funtow tylko ze ja mieszkam w anglii bys musial sprawdzic ile kosztuje taka operacja do polski na ebay.co.uk sprawdz moze na polskim ebay ile to kosztuje
pozdrawiam
darwiol
Nowicjusz

27 Lis 2008, 13:29

Ok.Dzięki wiem już o co chodzi.Byłem kiedyś pytać w banku i taka operacja tzn.przelew i przewalutowanie na rachunek innego banku w Anglii kosztuje jakieś 160 pln.
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu

18 Sty 2009, 10:17

McArtur!!! Jak chcesz coś kupować na angielskim czy na światowym ebay to najłatwiej założyć sobie konto w PAY PAL. Musisz tylko dysponować kartą kredytową.
Pozdrawiam!!!
Freelander TD4 GS 2001/Isuzu Tropper 3.0 dohc turbo
Krzyfu
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tralee