mój problem polega na tym że nie mogę otworzyć zamknąć szyby w drzwiach kierowcy w ld freelander tzn wiem po odkręceniu tapicerki że urwała się linka. Mam pytanie czy można wymienić samą linkę,jak ja się wymienia może ktoś miał podobny problem i podpowie jak z niego wybrnąć.
Honda silniki K20 / K24 Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 do 2,4 litra. Zalety: relatywnie duża moc. Wyprodukowane przez Hondę motory K20 / K24 zasłynęły dzięki systemowi zmiennych faz rozrządu VTEC i do tej pory mają zwolenników ...
Bezpieczna jazda w nocy Jazda w nocy poza obszarem zabudowanym jest bardziej niebezpieczna i trudniejsza niż za dnia. Podstawowym powodem jest ograniczony zasięg widzenia drogi, przeszkód oraz innych uczestników ruchu drogowego. "W ...
Majsterkować często się zdarza więc nie będzie problemu.
Na pewno poszła linka ale nie było czasu albo pogody żeby się tym zająć.
Wreszcie robi się ciepło więc czas zacząć działać.
Nie było okazji żeby się przyjrzeć czy da się to zrobić w warunkach polowych (brak garażu)
była moja mała bestia - Freelander 2002 1.8 petrol teraz jest Ford S-MAX Titanium
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.