Land Rover Freelander - zegarek

20 Sty 2009, 17:55

Witam wszystkich serdecznie!
Być może mój problem wyda się banalny, ale w żaden sposób nie mogę przestawić zegarka, jest sprawny, chodzi dobrze, tylko pokazuję złą godzinę :(
Z góry dziękuję za wszelkie porady!
Pozdrawiam
scooter83
Nowicjusz

Miejscowość: z pracy

20 Sty 2009, 19:38

Z boku masz przyciski i je trzeba "chyba" najpierw razem nacisnąć, a później już ustawiasz normalnie.Jeśli w żaden sposób się nie da to koszt używki to 20-40zł z przesyłką.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

20 Sty 2009, 19:46

możesz podać stronkę z zegarkiem za taką cenę? [link do oferty na Allegro wygasł]
radek5277
Początkujący

20 Sty 2009, 19:54

Ale ten nie będzie wyświetlał informacji o stacjach radiowych.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

20 Sty 2009, 20:11

jak ktos mi za 20 zl sprzeda to kupie chetnie. a moze pasowal by od innego auta chodzi mi o to czy wejdzie i bedzie ladnie wygladal probowal ktos>> bo zasilanie to juz prosta sprawa ale zeby w mocowanie i ramke wpasowac. a u mnie sie ustawia tak przytrzymuje chwile jeden guzik okolo 2 sek potem naciskam do odpowiedniej godziny i ustawiam minuty tak samo jak godziny
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

20 Sty 2009, 20:35

Poszukaj po ludziach co sprzedają na części na [link do oferty na Allegro wygasł]
Ja w taki sposób znalazłem roletę.Różnie będą chcieli ale jak go zagadasz to da za 20zł.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Corvette C3 Stingray
    Długa maska, wąska talia i zjawiskowy wygląd. Mowa o samochodzie Corvette C3 Stingray - kolekcjonerskim rarytasie. Choć od jego stworzenia minęło ponad 40 lat nadal zadziwia nowoczesną stylistyką i świetnymi osiągami. Samochód ...

20 Sty 2009, 20:48

Niestety opcja na 2 przyciski na raz też nie działa, już wcześniej próbowałem chyba wszystkie możliwe kombinacje i nic.
Co do nowego to raczej nie wchodzi w grę, chyba że rzeczywiście trafię jakąś okazje na allegro :)
scooter83
Nowicjusz

20 Sty 2009, 22:48

W moim landku zegerek można ustawić tylko przy włączonej stacyjce
piotrtd4
Nowicjusz

21 Sty 2009, 20:49

To oczywiste.Inaczej się nie da.
P.S.Tak jest jeśli masz oryginalny zegarek który wyświetla info o radiu.W innym przypadku żegnaj Gienia.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

27 Sty 2009, 17:32

witam
udało mi się nastawić radio na chłopski rozum - otóż zdjąłem obudowe, odkręciłem śrubki, odłączyłem kostkę, po odczekaniu dłuższej chwili podłączyłem kostkę ponownie - wyświetliła się 1:00. Po czym odłączyłem zegarek i o godzinie 13.00 ponownie podłączyłem i wreszcie pokazuje mi dobrą godzinę :D
scooter83
Nowicjusz