Witam wszystkich serdecznie!
Być może mój problem wyda się banalny, ale w żaden sposób nie mogę przestawić zegarka, jest sprawny, chodzi dobrze, tylko pokazuję złą godzinę :(
Z góry dziękuję za wszelkie porady!
Pozdrawiam
Z boku masz przyciski i je trzeba "chyba" najpierw razem nacisnąć, a później już ustawiasz normalnie.Jeśli w żaden sposób się nie da to koszt używki to 20-40zł z przesyłką.
jak ktos mi za 20 zl sprzeda to kupie chetnie. a moze pasowal by od innego auta chodzi mi o to czy wejdzie i bedzie ladnie wygladal probowal ktos>> bo zasilanie to juz prosta sprawa ale zeby w mocowanie i ramke wpasowac. a u mnie sie ustawia tak przytrzymuje chwile jeden guzik okolo 2 sek potem naciskam do odpowiedniej godziny i ustawiam minuty tak samo jak godziny
Poszukaj po ludziach co sprzedają na części na [link do oferty na Allegro wygasł] Ja w taki sposób znalazłem roletę.Różnie będą chcieli ale jak go zagadasz to da za 20zł.
Corvette C3 Stingray Długa maska, wąska talia i zjawiskowy wygląd. Mowa o samochodzie Corvette C3 Stingray - kolekcjonerskim rarytasie. Choć od jego stworzenia minęło ponad 40 lat nadal zadziwia nowoczesną stylistyką i świetnymi osiągami. Samochód ...
Toyota Corolla - ponad 40 milionów sprzedanych egzemplarzy 5 września Toyota Motor Corporation (TMC) poinformowała, że łączna światowa sprzedaż modelu Toyota Corolla, najpopularniejszego samochodu świata, przekroczyła w lipcu 40 milionów, osiągając 40,01 miliona sztuk. To ...
Niestety opcja na 2 przyciski na raz też nie działa, już wcześniej próbowałem chyba wszystkie możliwe kombinacje i nic.
Co do nowego to raczej nie wchodzi w grę, chyba że rzeczywiście trafię jakąś okazje na allegro
witam
udało mi się nastawić radio na chłopski rozum - otóż zdjąłem obudowe, odkręciłem śrubki, odłączyłem kostkę, po odczekaniu dłuższej chwili podłączyłem kostkę ponownie - wyświetliła się 1:00. Po czym odłączyłem zegarek i o godzinie 13.00 ponownie podłączyłem i wreszcie pokazuje mi dobrą godzinę
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.