Lanos- czy dobry wybór?

08 Mar 2011, 20:16

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

czy taki lanos bedzie dobrym zakupem? pytam bo już jestem prawie zdecydowana. kiedyś tu pisałam, ale dopiero teraz podjęłam decyzję.

nie chcę jednak zrobić błędu.

pomoże ktoś?

z góry baaaardzo dziękuje :))
panthera
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

08 Mar 2011, 20:28

Auto nie wyglada zle ale musisz zobaczyc go z jakims fachowcem zaufanym i napewno jedz na jakas stacje diagnostyczna. Tylko raczej nie ta polecona przez kupuijacego :mrgreen: Na kierownicy widze futerał sciag go i zobacz czy kierownica nie jest wytarta pedaly mam wrazenie ze sa juz troche przetarte moze to swiadczyc o wiekszym przebiegu tego auta
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

08 Mar 2011, 22:09

Jak jest fotka centralnie przodu to spasowanie maski mi sie troche nie podoba a pozatym to wygląda ok.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Toyota Corolla TE27 (1972–1974)
    To właśnie od niej zaczyna się wielka przygoda Corolli ze sportem. Pod maską lekkiego, ważącego zaledwie 855 kg nadwozia coupe ówczesnej Corolli TE27 zamontowano 115-konny silnik DOHC z Celiki. Ta wersja trafiła do ...