Lanos - Emulator immo.

20 Wrz 2019, 18:54

Witam. Zakupiłem emulator immo firmy Ecu Service. Może ktoś korzysta z takiego i wie jak go podłączyć? Po zakupie dostałem link do strony producenta, gdzie instrukcji jest tylko opisane, gdzie przylutować trzy kabelki. Jednak to samo przylutowanie nie działa, a na emulatorze są miejsca w który powinno się zlutować ścieżki. Widziałem na jakimś filmie na YouTube taki emulator innej firmy i jeden emulator był do wielu aut, dlatego w zależności od modelu auta trzeba zlutować inne ścieżki ze sobą. Wysłałem zapytanie do sprzedającego, ale nim doczekam się odpowiedzi to może być już poniedziałek, albo i wtorek, a samochód jak czasami trzeba było kilka razy kluczykiem po kręcić, żeby immo załapało tak teraz w ogóle nie łapie :( Dlatego pomyślałem, że może ktoś miał do czynienia z tym emulatorem i mógłby podzielić się wiedzą?
A tak on wygląda. Opcje do zlutowania od J1 do J5.
Lanos - Emulator immo.
ZajOnDz
Nowicjusz

Zdjęcia: 6

23 Wrz 2019, 18:00

A Lanos na zwykłe OBD2 ? Jeżeli tak to niema sensu zabawa w emulatory tylko kumaty elektronic poprostu je wyłączy
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zmiany w palecie silnikowej Volkswagena serii T5 i Amaroka
    Rodzina modeli T5 marki Volkswagen Samochody Użytkowe obejmuje wiele zróżnicowanych wersji wyposażonych w mocne i jednocześnie oszczędne silniki wysokoprężne z systemem wtrysku Common Rail. Dostępny jako opcja pakiet ...