Witam. Zakupiłem emulator immo firmy Ecu Service. Może ktoś korzysta z takiego i wie jak go podłączyć? Po zakupie dostałem link do strony producenta, gdzie instrukcji jest tylko opisane, gdzie przylutować trzy kabelki. Jednak to samo przylutowanie nie działa, a na emulatorze są miejsca w który powinno się zlutować ścieżki. Widziałem na jakimś filmie na YouTube taki emulator innej firmy i jeden emulator był do wielu aut, dlatego w zależności od modelu auta trzeba zlutować inne ścieżki ze sobą. Wysłałem zapytanie do sprzedającego, ale nim doczekam się odpowiedzi to może być już poniedziałek, albo i wtorek, a samochód jak czasami trzeba było kilka razy kluczykiem po kręcić, żeby immo załapało tak teraz w ogóle nie łapie Dlatego pomyślałem, że może ktoś miał do czynienia z tym emulatorem i mógłby podzielić się wiedzą? A tak on wygląda. Opcje do zlutowania od J1 do J5.
Czy klasyk może być wyposażony w nowoczesne technologie? Właściciele klasycznych samochodów nie zawsze trzymają swoje cacka "pod kocem". Można spotkać również takich, którzy – chcąc wygodnie korzystać z takiego auta na co dzień – wyposażają go w ...
Zmiany w palecie silnikowej Volkswagena serii T5 i Amaroka Rodzina modeli T5 marki Volkswagen Samochody Użytkowe obejmuje wiele zróżnicowanych wersji wyposażonych w mocne i jednocześnie oszczędne silniki wysokoprężne z systemem wtrysku Common Rail. Dostępny jako opcja pakiet ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki DAEWOO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne DAEWOO
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.