Lanos prośba o ocenę.

04 Maj 2015, 19:19

Witam wszystkich.
Już po raz trzeci zwracam się do was o pomoc w kupnie pierwszego auta. Tym razem wypatrzyłem takiego Lanosa: [link do oferty na Olx wygasł]

Na zdjęciach wygląda calkiem przyzwoicie ale chciałbym poznać waszą opinię, czy jest to dobry wybór jak na pierwsze wozidło.
Powiedzcie mi jak wygląda sprawa części itp.
W razie czego mam okazję jutro jechac i obejrzeć auto.

Z góry dzięki pomoc.
Dean14
Początkujący

Zdjęcia: 3
Auto: -

04 Maj 2015, 19:48

Tylna klapa krzywo spasowana,prawy przód też robiony (błotnik w innym odcieniu i brak znaczka SX) ale cóż wymagać w aucie za 2700zł.. ja osobiście bym sobie odpuścił no chyba że masz blisko.

Zobacz tego [link do oferty na Olx wygasł] tylko poproś o więcej zdjęć no i błąd w mocy bo 1.5 8v miał 86km.

Tutaj jeszcze takie dwa auta od jednego sprzedawcy więc za jednym zamachem można dwa obejrzeć.
[link do oferty na Olx wygasł] - pytanie jak stary jest gaz (roczny czy 11letni).
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uwaga na duże samochody ciężarowe (TIR’y)
    Duże samochody ciężarowe, potocznie zwane TIR-ami, można bardzo często spotkać na polskich drogach, nawet tych przebiegających przez miasto. W pobliżu tego rodzaju pojazdów, ze względu na ich rozmiary i masę oraz ograniczone ...
    Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy
    Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...