Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bo miało byś unikalne i lanserskie powiedz mi ilu masz kolegów którzy jeżdżą takimi autami?MUCHAV8 napisał(a):Crown Victoria, Trabant, Wołga... dużo ''ciekawych'' propozycji już się przewineło w tym temacie
Jasiek90 napisał(a):A może Saab?
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
linki przykładowe.
Swoją drogą niezły dysonans z jednej strony autentycznie niebanalne auta a z drugiej coś co sam określiłeś "kiedys mialo to klase, ale obecnie jest to oklepane, szare g***."
Musisz się zdecydować czy spełnisz swoje marzenia czy ulegniesz rozsądkowi.
Budżet masz mały więc niewiele ryzykujesz a później taka okazja może się już nie powtórzyć bo będziesz miał rodzinę, ważniejsze wydatki niż samochód itd.
Ja mimo wszystko wolałbym Barchettę, oczywiście bezawaryjna nie będzie(ale tak wiekowe Audi, BMW i Volvo też) ale przynajmniej części ma tanie, tańsze niż Alfa.
barol91 napisał(a):Jeśli możesz dozbierać to ja też jestem za Volvem C70 jak napisał przedmówca ewentualnie już Peugeot 406 coupe,w tej kwocie znajdziesz już dobry egzemplarz.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] no chyba że coś takiego jeszcze [link do oferty na Allegro wygasł]
barol91 napisał(a):Jeśli możesz dozbierać to ja też jestem za Volvem C70 jak napisał przedmówca ewentualnie już Peugeot 406 coupe,w tej kwocie znajdziesz już dobry egzemplarz.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] no chyba że coś takiego jeszcze [link do oferty na Allegro wygasł]
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jasiek90 napisał(a):BMW e36 nie wygra nawet z Clio II w przypadku zderzenia.
Nie bez powodu wspominałem tamten wypadek.
Zobacz to:[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
co z tego, że Volvo większe i cięższe skoro Modus dużo lepiej rozprasza energię i ma stabilniejszą strukturę kabiny.