REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
sebalzk napisał(a):A co to ma do rzeczy czym ja jeżdżę? Kupiłem samochód na jaki było mnie w danej chwili stać i, które było w stosunkowo dobrym stanie, idąc twoim tokiem myślenia mogłem kupić np Forda Probe, tylko co z tego, że za 3 tysiące nie znalazłbym dobrze utrzymanego egzemplarza to raz, a dwa nie stać by mnie było na jego utrzymanie. Teraz mam trochę więcej pieniędzy i będę zmieniał samochód, ale to nie temat o mnie. Co do A3 i e46 to niestety taka prawda, ale czeka je taki sam los jak e36 i Golfa III, zresztą już to widać, a im będą tańsze tym to zjawisko będzie się nasilać. Co do Mazdy to jeżeli twierdzisz, że Xedos jest bezpłciowy to nie mamy o czym dyskutować, bo akurat wielu uważa, że ten model ma ponadczasową stylistykę, usportowiona limuzyna ze świetnym i mało awaryjnym silnikiem V6. Podobnie Galant, no ale widzę, że ciężko będzie Cię przekonać, tak więc powodzenia w poszukiwaniach i później eksploatacji e46, puga coupe czy gtv za 10 tys.
sebalzk napisał(a):Nie napisałem, że jest wieśniackie, napisałem, tylko, że coraz częściej młodzi ze wsi je kupują, a to nie to samo. Jest różnica pomiędzy chvjowo ospojlerowanym e36 w kompakcie, a ładnie utrzymanym e36 coupe na ładnej feli, podobnie z calibrą, przecież fabrycznie utrzymany to bardzo ładny samochód. Co do Galanta, to w jasnej skórze w środku wygląda znośnie, ale no nie ma rewelacji, podobnie jak w większości japończyków z tego okresu. Ja bym Ci radził, żebyś odpuścił sobie te GTV, bo eksploatacja cię zje, a podejrzewam, że z częściami nie jest tak łatwo. Natomiast ostatnio kolega z pracy kupił e36 właśnie w coupe, czarną, na dużej feldze, ładnie utrzymany lakier, całkowita seria i powiem Ci, że za każdym razem jak koło niej przechodzę to muszę na nią rzucić okiem, bo wygląda naprawdę dobrze.
Jeszcze co do tej Alfy, to jak twierdzą miłośnicy marki ten samochód kupuje się sercem a nie rozumem;)
fiko7 napisał(a):Nie chcesz niemieckiego pospolitego kloca a myślis zo A4 czy A3?
Dziwne to trochę.
Na jednym z forów na którym równiez sie udzielam jeden z uzytkowników kupił sobie Alfe GTv i narazie przez kilka miesięcy jest bardzo zadowolony. Auto sie wyróznia i jest naprawdę ładne. Moze Alfa 166, moze MG, może Rover 75, może Kappa, Chrysler 300M, Citroen XM, jakis Jaguar?
barol91 napisał(a):http://otomoto.pl/nissan-skyline-gts-t-C16928845.html rodzynek
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]