ACSznycel napisał(a):Trochę sobie przeczysz - najpierw mówisz że nie chcesz niemieckiego kloca, ani czegoś czym jeździ "młoda wieś", a zaraz potem wymieniasz Audi A3, A4 i BMW E36/46 - czyli modele najbardziej popularne właśnie na wsiach i małych miasteczkach wśród jej młodych mieszkańców
![Smile :)]()
Wystarczy się przejechać pod jakąś dyskotekę żeby zobaczyć że 70% aut tam ma znaczek VW/OOOO/śmigła :]
Moim zdaniem:
hemp napisał(a):Toyota celica 2,0 GT (jesli nie zalezy Ci na osiagach to bierz 1,8) model po 94r
peugeot 406 coupe 2,0 lub 3,0
bmw e36 coupe (moze 2,8 silniczek bo najlepszy )
hjundaj coupe 2,0
+Alfa GTV - tylko będziesz musiał o nią dbać, bo to nie jest typ auta przy którym możesz olewać przeglądy, wymiany i używać najpodlejszych części...
[ Dodano: 21 Luty 2011, 08:48 ]A, no i jeszcze jedno - lanserskie auto za 10tys. zł, to jak "sucha woda"
![Very Happy :D]()
Na lans 40tys. zł to minimum (kilkunastoletnie Porsche też lansem nie jest, chyba że w Tadżykistanie). Więc na twoim miejscu nie sugerowałbym się tak "lansem", a stanem technicznym - bo lansu i tak nie będzie, a w ten sposób unikniesz dużych wydatków na serwis
![Smile :)]()
Sluchaj, idac twoim tokiem myslenia, to twoj hyundai i30 tez jest wiesniacki - masa wlascicieli tych aut mieszka na wsiach, bo to jedne z tanszych, nowych samochodow na rynku. Ktos tam mowil, ze lans, to minimum 50tys - prosze cie... Porsche Boxster 99' i kazda nowa limuzyna typu audi a4 wymieka
![Wink ;)]()
. Wiem, bo jezdzi taki po Olsztynie i mnie kusi non-stop
![Wink ;)]()
on kosztuje 40tys, ale lans jest tez w Mercedesie SLK cabrio 99' widzialem taki jeden w Olu, moze jest wiecej, ale w lato to auto wyglada jak rodem z Hollywood, a kosztuje ok. 25tys. To roadster 2osobowy z twardym dachem, zobaczcie sobie jeszcze BMW Z3 - roadster cabrio 2osobowy miecie wszystkich, a cena niska. Widzialem go doslownie kilka razy w Warszawie i na prawde daje rade - w koncu auto z filmu Jamesa Bonda
![Wink ;)]()
. I jesli nie znajde ciekawego auta do 10tys, to nie mam zamiaru plakac w jakims szarym i nudnym shit'cie, a zamiast tego dozbieram do Z3 albo SLK. Dziekuje wam wszystkim za pomocne rady - celica jest interesujaca, ale nie ma testow zderzeniowych, a jest bardzo leciwa, malutka... silnik moze byc do 1,8 bo to ma byc benzyna - w desperacji moze zaloze lpg, ale raczej nie sadze... mysle, ze najlepsze auta do 10tys, to Alfa 156, gtv, Ford/Mercury Cougar - zobaczcie. Tak nawiasem nie nadinterpretujcie tego lansu - auto ma byc wyjatkowe, bo rzygam masowkami. Wiem, ze podalem a3,a4 itd - ale te auta podalem ze wzgledu na cene glownie, ale alfy znowu sa nierozsadne, b. tudny wybor... najbardziej widzi mi sie BMW Z3
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -nikt mi nie wmowi, ze to wiesniackie auto. Ktos podal Mazde 323 - tak, to ladny samochod, tylko srodek jest koszmarny i nie rozumiem po co tam 4drzwi - moim zdaniem psuja efekt. Gdyby chociaz byly modele ze skora, jeszcze hyundai coupe jest niezly ze skora w srodku... jednak najbardziej spelniony czulbym sie w alfie (w tej cenie) 156 ma ponoc dobre silniki, to prawda? I 406 pinifariny rowniez robi wrazenie, ale ponoc bardzo awaryjne? Ladne auta sa albo drogie albo awaryjne... koszmar
ps. Victoria jest swietna
![Wink ;)]()
Jakbym mial duzo ka$y, to kupilbym sobie taka na 2gie auto
![Wink ;)]()
Zwlaszcza srodek, wspaniale, jednak na chwile obecna odpada z wiadomych wzgledow
ps2. dzis przypomnialo mi sie jak cale wakacje w tamtym roku (jak jeszcze nie mialem prawka) marzylem jakby to bylo jezdzic BMW Z3
![Wink ;)]()
Bardzo podoba mi sei ta fura. Lepszy bylby merc slk ze wzgledu na twardy dach, ale do z3 mozna dokupic. Czesci wchodza ponoc z e36, wiec problemu z tym duzego nie ma. Troche niski ten samochod na zywo, ale daje rade, wersja coupe jest tez niezla ,tylko drozsza znacznie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mozna sie zakchac...
![Wink ;)]()