Leon 2 problem z kołem

17 Kwi 2019, 15:07

Witam wszystkich.Mam mianowicie mały problem,kupiłem Seata leona 2 i nie zauważyłem że nie mam tego adaptera czy jak to mówią złodziejki do odkręcenia kola.Chciałbym kupić zamówić tylko nie wiem jaki to rozmiar i gdzie to zamówić.
misiek124
Nowicjusz

17 Kwi 2019, 17:16

To juz nie czasy złodziejstwa felg z pod bloku. Ja nie polecam bo z tym jest dużo problemów gdy nasadka się wyślizga lub ją zgubisz. Ale jak już tak bardzo chcesz to trzeba odkręcić jedna śrubę dotychczasowa i do niej dobrać długość i grubość, kupisz w sklepie z częściami lub internet
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

20 Maj 2019, 19:07

Lepiej pozbyć się tych adapterów tak jak pisze @Kao i mieć spokój. Dorobisz sobie nasadkę i niech ci zginie gdzieś, bo to się zdarza i co wtedy? Znowu będziesz miał problem.

Dzisiaj tak felg nie kradną bo ciężko sprzedać i nie opłaca im się.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji
    Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...