Leon

02 Lis 2009, 20:11

witam
mam problem z leonem gaz - nie róno pracuje na wolnych obrotach- bylem u mechanika bo mi sie ulatniał gaz wymienił mi wężyk który był obluzowany. Wężyk założył o mniejszym przekroju przy okazji wymienil filtry. Czy ten węzyk może być przyczną złej pracy silnika. Zaczeło to sie dziać od wymiany tego węzyka. Mówił że to wina listwy, na komputerze nie mógł zobazcyć bo było założone hasło. Jeszcze coś robił przy inym wężyku takim materiałowym, czy to może to?. Czy można jakoś złamać hasło do komputera założone fabrycznie
pozdrawiam i proszę o pomoc :sad:
wojtek_68
WOJTEK_68
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

02 Lis 2009, 22:14

Napisz - jaka to instalacja!! Czy wężyk o mniejszy przekroju ma znaczenie??? - a jedna krótsza noga przy bieganiu ma znaczenie??? Odpowiedź jest oczywista.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Historia Audi quattro w sportach motorowych
    Na początku roku 1981, Audi z napędem quattro pojawiło się na scenie Rajdowych Mistrzostw Świata. Fin Hannu Mikkola, prowadząc auto z czterema ringami podczas Rajdu Monte Carlo, wygrał pierwszych sześć śnieżnych odcinków ...