REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
artur73 napisał(a):Golf 1,3 460tys od 200 tys na LPG i chodzi nadal idealnie (nawet nie bierze oleju)
Prezesie wierz mi,mam Renault Clio 1.2 ,od wymiany do wymiany a wymieniam olej co 20 kkm nie weżmie mi ani grama oleju a silnik ma już ponad 180 kkm,mnie to ciekawi gdyż nie miałem jeszcze auta którego silnik nie brałby w ogóle oleju,pisałem kiedyś,że każdy silnik dobry musi wziąć chociaż trochę oleju zapomniałem o moim Clio ale tam jest silniczek malutki.PrezesArtek napisał(a):artur73 napisał(a):Golf 1,3 460tys od 200 tys na LPG i chodzi nadal idealnie (nawet nie bierze oleju)
To że może chodzić idealnie to się zgodzę ale z tym olejem to już nikomu nie uwierzę, że nie bierze oleju. Nawet nowe auta biorą olej.
PrezesArtek napisał(a):artur73 napisał(a):Golf 1,3 460tys od 200 tys na LPG i chodzi nadal idealnie (nawet nie bierze oleju)
To że może chodzić idealnie to się zgodzę ale z tym olejem to już nikomu nie uwierzę, że nie bierze oleju. Nawet nowe auta biorą olej.
artur73 napisał(a):Chłopie ..! nie mam powodu pisać bzdur.
Ten Golf od wymiany do wymiany (10 tys) zjada tyle oleju,że od pełnego stanu na bagnecie ubywa mu do nieco ponad minimum.W takim razie o "braniu oleju" w potocznym tego słowa znaczeniu,nie może być mowy.Po prostu dobry egzemplarz z dobrym silnikiem.