Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MoDComp napisał(a):to BMW, lepiej zmień auto na jakiegoś np. japońca, wtedy nie dość, że większy prestiż na drodze, to jeszcze lepsze parametry i trwalsze podzespoły.
arek_89 napisał(a):Jest w tym racji ale nie krytykujmy też BMW bo beemka to nie opel czy daewoo wiec nikt nie bedzie mówił że BMW to złe auta bo też są trwałe i potrafią nastukać dużo kilometrów, po za tym są dużo bezpieczniejsze od japońców no i nie biorą tyle oleju co np. Hondy Nie że jestem jakimś dresiarzem broniącym tej marki bo np. Hondy też uważam za świetne auta, też mnie kręcą te wózki i ich technologia ale poprostu z własnego doswiadczenia wiem bo miałem beemke, po za tym znajomi jeżdżą i beemkami i japońcami więc porównanie jakieś jest. Osobna kwestia to to jak jest o auto dbane i jeżdżone..
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW