REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tomek2010 napisał(a):A czy wiesz jakie są koszta serwisowania GD 450H mk4 ?
Tomek2010 napisał(a):Czytałem że w okolicach 200 tys przebiegu bateria wymaga wymiany i to koszt 15 do 20 tys zł a regeneracja baterii kosztuje
Tomek2010 napisał(a):No i przy przebiegu koło 300 tys pewnie rozrząd do wymiany i jaki tutaj jest koszt jeśli się orientujesz ?
Tomek2010 napisał(a):Mówisz że 1.5 do 2 tysi około części do rozrządu w MK4 w tym silniku 3.5 litrowym ?
To tam jest taniej niż w GS300 mk3 ?
Ja wywaliłem kupię kasy za rozrząd i wariatory w GS300 mk3 i dalej na zimnym terkoczą masakra.
Tomek2010 napisał(a):No i jeszcze chciałbym spytać o GS-a MK 2 z V8 4.3
Czy warto się pakować w coś takiego i jak on się ma do omawianych modeli.
Jest teraz na olx czarny za 60 tys z Niemiec.
Co sądzisz ?
Tomek2010 napisał(a):czy Ty zajmujesz się serwisowaniem i naprawą Takich aut I tak w ogóle to gdzie mieszkasz albo gdzie naprawiasz te Auta?
Tomek2010 napisał(a):maska przednia ma 300 błotniki po 250 a wszystkie pozostałe elementy grubość lakieru mają 200 i że tu jest trój warstwowy lakier.
Co sądzisz ?
Tomek2010 napisał(a):odpisał mi że przywiózł go z Niemiec w takim stanie w jakim jest teraz
Tomek2010 napisał(a):Wiesz co pisałem do sprzedających bo jak tak dzwonię to potem wszystko zapominam a tak to czytam potem jak analizuje i biorę pod uwagę różne informacje.
Tomek2010 napisał(a): odnośnie przedlifta to dobrze czy źle że to przedlift
Tomek2010 napisał(a): jeśli chodzi o GS mk4 to nad tym myślałem ale siedzenie kierowcy jakieś dziwne choć sprzedawca twierdzi że nic nie było robione poza zderzakiem i przednią lampą.