Lexus IS200 mk1 czy GS300 mk2?

29 Lis 2020, 09:50

Witam, mam dosyć spory dylemat, otóż jutro będę zdawał prawo jazdy. Co do tego czy zdam, czy nie, wybór auta w teorii mam już ustanowiony. Niektórzy mogą się dziwić, po co mi auto takie jak GS300 od razu po zdaniu prawka :lol: , a no to iż mi się podoba wizualnie jak i mechanicznie (ze względu na silnik). Znalazłem na tę porę jednego, za około 14 tys. zł. Oraz znalazłem również dwa IS200 godne uwagi, ciężko mi wybrać teraz, którego lepiej wybrać, oczywiście zależy mi na gazie, z czego owy GS300 go nie posiada, natomiast IS'y już tak. Sama instalacja nie byłaby przeszkodzą. Lecz chodzi tu w sumie, żeby ktoś dał mi do zrozumienia, który będzie odpowiedni. GS'em mogę na spokojnie pojeździć, automat, komfort, wiadomo. Lecz IS'em czasami trzeba depnąć :lol: Dajcie swoje opinie i sugestie.
Skyner77
Nowicjusz

29 Lis 2020, 12:34

Gs300 only :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

29 Lis 2020, 17:26

Skyner77 napisał(a):Lecz IS'em czasami trzeba depnąć
deptać nie będziesz bo nie ma czym, wybór jest prosty, szukasz komfortu, ciszy i automatu bierzesz GS, szukasz przeciwieństw bierzesz ISa
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

30 Lis 2020, 23:45

Dobrze jeżeli nie ma gazu, silnik nie będzie przetopiony, ale parę groszy trzeba dołożyć zaś będziesz miał pewną instalację z dobrego serwisu jak zadbasz. Rozsądniej byłoby celować w IS mniejszy, bezpieczniejszy ale GS lepszy
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kopiowanie samochodów
    Policyjne źródła donoszą,że w ostatnim czasie bardzo wzrosła ilość kradzionych samochodów.A właściwie nie kradzionych,ale kopiowanych.Polega to na tym,że kradzione sa dokumenty samochodu i na ich podstawie jest ...