Lexus IS200--

01 Sty 2011, 13:29

Witam

Wzięła mnie ochota na zakup lexusa IS 200 stąd moje pytanie czy ktoś użytkuje taki samochód jak wyglądają sprawy z częściami eksploatacyjnymi (ceny dostępność) słyszałem też gdzieś że to niby tylno napędowiec? Czy są to auta bardzo awaryjne czy gdy kupie egzemplarz w dobrym stanie będę się nim długo cieszył ? pozdrawiam
maxmil
Nowicjusz

Miejscowość: okolice Namysłowa

01 Sty 2011, 16:01

maxmil napisał(a): niby tylno napędowiec?

Tzn? Auto posiada tylny napęd, rewelacyjny układ napędowy, wysokie spalanie i średnie osiągi.
robert7
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie

01 Sty 2011, 18:10

maxmil
Oglądałeś dzisiaj Zakup Kontrolowany i akurat natchnęło Cie na Lexusa IS200 ? ;]
Bardzo fajne auto , z tylnym napędem . I właściciel czymś się wyróżnia , bo to mało spotykane auto .
Miloszek
Początkujący

Miejscowość: Łask

01 Sty 2011, 18:52

Jedno z najlepszych aut na rynku.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

01 Sty 2011, 19:03

PhantomASA1 napisał(a):Jedno z najlepszych aut na rynku.
:?: :shock:
STI 440hp / 660NM
RS4 B7 Avant 420hp
Legacy 3.0 Spec B 245hp
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

01 Sty 2011, 19:14

Miloszek, nie oglądałem bo się kuruje po sylwestrze ;) tak ostatnio rozglądam się za czymś mało spotykanym na naszych drogach :cool: i padło na lexia :) akurat spalaniem sie nie przejmuję bo w garażu stoi Grand o poj. 5,9 V8 :wink: więc ile te dwa literki mogą wciągnąć 10l ?
maxmil
Nowicjusz

Miejscowość: okolice Namysłowa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nadwozie koncepcyjnej Kia Sportspace
    W przeciwieństwie do klasycznych pojazdów typu kombi, station wagon czy nawet shooting brake – Kia Sportspace wyróżnia się zdecydowanie odmienną i wyszukaną architekturą w stosunku do tradycji. Wydłużoną ...

02 Sty 2011, 08:21

Majk,najlepsze ,to pojęcie względne,mnie chodzi o jakość wykonania i niezawodność,mam na myśli oczywiście klasę oraz przedział rocznikowy.LEXUS zawsze trzymał wysoki poziom jakościowy swych wyrobów.Jeśli natomiast chodzi o serwisowanie itp.to ,to oczywiście najlepsze auto nie jest.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)