No właśnie w tym problem.. Focus ma słabe silniki, bo gazować nie za bardzo a diesle to średnie ;/
Ja nie patrze na rocznik.. Auto ma mi się po prostu podobać, spełniać swoje funkcje, pomieścić mój bagaż i dać poczucie bezpieczeństwa. Najlepiej żeby też portfela nie rujnowało przy naprawach..
krisbtm napisał(a):Kurcze zaciekawiłeś mnie tą hondą.. Ktoś może się wypowiedzieć jak takie autko się użytkuje ?
Honda jest praktycznie bezawaryjna , silnik rewelacyjny pod względem spalanie / osiągi, mi pali około 7 litrów. Bardzo dobrze się prowadzi choć czuć wszystkie nierówności przez twarde zawieszenie , ale idzie się przyzwyczaić.
[SUV-C] ASX 1,8 / Qashqai I 1,5 / 3008 I 1,6 / Grand Vitara II 1,9 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV lub crossover segmentu C - silnik diesla o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2010 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Mitsubishi ASX 1,8 DiD - 116KM ...
Toyota Century Producenci najbardziej luksusowych samochodów mają w swoich ofertach kabriolety - Rolls Royce oferuje model Dawn, a Bentley Continentala GT Convertible. A co, gdyby do tego grona dołączyła również Toyota? Japońska ...
Honda wydaje się też ciekawa, tylko nie wiem jak się w niej zmieszczę za kierownicą - mam prawie 200cm wzrostu.. a w teście nowszej wersji właśnie ktoś narzekał że auto dla azjatów ;p
Ogólnie zacząłem się zastanawiać nad: - Civiciem - E46 - Focusem w dieslu
Tak zapewne zrobię, ale chciałbym uzyskać jak najwięcej info o danych modelach, żeby nie tracić czasu na przymiarki
A jak z podłączeniem się pod kompa w tych autach ? Bowiem w Fiatach bez problemu podłączałem się FES/MES.. Chce uniknąć sytuacji że z każdym błędem do ASO będę musiał jechać ..
Jak Ci się Vectra C nie podoba to może jej bliźniak Opel Signum. Osobiście jestem sporych gabarytów i jak i z przodu i z tyłu jest masa miejsca. Mam akurat V6 w automacie.. wrażenia z jazdy i komfort niesamowite..
Obecnie jestem w kropce, bo z jednej strony nie widzę auta które spełni wszystkie moje wymagania do 25 tyś.. Znowu kupno czegoś tymczasowego nie wchodzi w grę, bo nie lubię półśrodków..
Ktoś może jeszcze jakieś propozycje?
Jeśli skusiłbym się na Focusa to jaki silnik diesla jest w porządku ? Bo rozumiem że gaz odpada..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.