Cześć wszystkim. Przymierzam się do zakupu nowego auta. Mam na przeznaczenie ok35 tysięcy +/-. Chciałbym poznać wasze propozycje oraz opinie nt modeli które wpadły mi w oko. A więc czego oczekuje ? Auto ma być luksusową limuzyną . Często bedzie wykorzystywana do dłuższych tras (rzadziej w miejskich korkach), a wiec skórzana tapicerka oraz regulowane elektrycznie fotele to konieczność na której mi zależy. Mile widziany byłaby także automatyczna skrzynia. Co do silnika to diesel (Ew. Benzyna ze spalaniem do 9-10l) o mocy -/+ 200km.
Moje typy to BMW e65 w wersji 730d lub740d Volvo s80 , mercedes c w204.
Nie chciałbym żeby to było auto pokroju Audi a4 czy tez BMW e60 , bo jest ich poprostu za dużo już.
Dodam rownież ze ciekawe sedany o wyższym standardzie dobrze prezentujące sie (w wykonywanym zawodzie zależy na tym aby auto prezentowało sie dobrze) rownież wchodzą w grę . Dlatego pomyślałem o lexusie is także .
Oryginalne, bogato wyposażone, niskie spalanie przy dobrych osiągach, automat, sedan - aż dziwne, że koledzy nie polecili Ci jeszcze GS-a 430 Wydaje mi się, że tu pasuje idealnie, nie wiem jednak czy wystarczy kasy na III generację.
S80 D5 w automacie spokojnie poliftowe (2008 w górę) znajdziesz.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo. Zapraszam na priv.
A jak wyglada sprawa spalania w przypadku GS? Bo co do mercedesow to nie podobają mi sie te z okrągłymi światłami , jakoś totalnie mi nie podchodzą i czułbym sie jak emeryt w tym.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Przelicznik jednostek ciśnienia - psi ile to bar? Psi to jednostka używana do pomiaru ciśnienia, zwłaszcza w kontekście nauk fizycznych i inżynieryjnych. Jest to skrót od pascal (Pa), który jest miarą jednostkową dla układu SI (Międzynarodowego Systemu Jednostek) ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.