Cześć wszystkim. Przymierzam się do zakupu nowego auta. Mam na przeznaczenie ok35 tysięcy +/-. Chciałbym poznać wasze propozycje oraz opinie nt modeli które wpadły mi w oko. A więc czego oczekuje ? Auto ma być luksusową limuzyną . Często bedzie wykorzystywana do dłuższych tras (rzadziej w miejskich korkach), a wiec skórzana tapicerka oraz regulowane elektrycznie fotele to konieczność na której mi zależy. Mile widziany byłaby także automatyczna skrzynia. Co do silnika to diesel (Ew. Benzyna ze spalaniem do 9-10l) o mocy -/+ 200km.
Moje typy to BMW e65 w wersji 730d lub740d Volvo s80 , mercedes c w204.
Nie chciałbym żeby to było auto pokroju Audi a4 czy tez BMW e60 , bo jest ich poprostu za dużo już.
Dodam rownież ze ciekawe sedany o wyższym standardzie dobrze prezentujące sie (w wykonywanym zawodzie zależy na tym aby auto prezentowało sie dobrze) rownież wchodzą w grę . Dlatego pomyślałem o lexusie is także .
Oryginalne, bogato wyposażone, niskie spalanie przy dobrych osiągach, automat, sedan - aż dziwne, że koledzy nie polecili Ci jeszcze GS-a 430 Wydaje mi się, że tu pasuje idealnie, nie wiem jednak czy wystarczy kasy na III generację.
S80 D5 w automacie spokojnie poliftowe (2008 w górę) znajdziesz.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo. Zapraszam na priv.
A jak wyglada sprawa spalania w przypadku GS? Bo co do mercedesow to nie podobają mi sie te z okrągłymi światłami , jakoś totalnie mi nie podchodzą i czułbym sie jak emeryt w tym.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Czy stosowanie dodatków do oleju i paliwa się opłaca? Kierowcy ze względu na utrudnioną sytuację na rynku samochodów, coraz częściej poszukują rozwiązań, które pomogą im utrzymać silnik pojazdu w jak najlepszym stanie przez długi czas. Jedną z opcji, jaką oferują ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.