Lokalizator GPS

19 Lip 2015, 16:03

Panowie, używa ktoś z Was takiego cudu techniki w swoich samochodach?
1. Czy takie urządzenia są montowane w ASO?
2. Możecie polecić jakąś firmę(najlepiej ze Śląska) która się tym zajmuje, ewentualnie dać link do samego sprzętu?
3. Jaki jest koszt takiej instalacji + opłaty miesięczne?
kamarosz
Nowicjusz

Auto: Skoda

20 Lip 2015, 10:52

Ja mogę polecić pugo.pl
Firma z Kalisza ale montaż w całej Polsce bezpłatnie.
Najtańszą opcja już za 20 zł miesięcznie
na start za urządzenie 330 zł
a w tej chwili jest promocja 6 miesięcy za 0zł i nie musisz podpisywać żadnej umowy
PatrykZwirek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 03 2007
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Seat Leon
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

20 Lip 2015, 11:51

Dzięki, na pewno się zainteresuję.
kamarosz
Nowicjusz

Auto: Skoda

21 Lip 2015, 13:01

A może coś takiego: MINI LOKALIZATOR GPS AlfaTRACK S-200 Z PLATFORMĄ? Tego typu lokalizatora nie trzeba jakoś specjalnie instalowac, jego cena jak widac to 1270 zł, wydaje sie sporo, ale urządzonko naprawde dobrzes się u nie sprawdza. Wskazuje pozycje bardzo dokładnie, czego nie mogłem powiedziec o lokalizatrorze którego uzywałem wczesniej.
kumak67
Obserwowany

Auto: Audi

22 Sie 2015, 22:59

Hej, też mam Alfatracka, S-300 jeżdzę z nim od ponad roku i bardzo dobrze sie sprawuje. Wczesniej nie korzystałem z żadnego innego lokalizatora wiec nie moge porownac ale w rankingch lokalizatorów ten jest wysoko.
gratino
Obserwowany

Auto: Audi A4

09 Paź 2019, 17:08

Bardzo ciekawe opcje mają w TransMobil - są z Warszawy, ale myślę że warto rozważyć ich wsparcie.
Sebek87
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Ile pali hybrydowy SUV?
    Za przykład weźmy SUV-y wyposażone w napęd hybrydowy. Auta tego typu są większe niż popularne hatchbacki, a ich masa zdecydowanie przekracza 1,5 tony. Dla wielu mogłoby to zabrzmieć jak recepta na wysokie spalanie i słabe ...

14 Paź 2019, 09:15

A ja podpowiem coś całkiem innego - może to zabrzmieć śmiesznie, ale...
Ostatnio zastanawiałem się na lokalizacją drona, żeby go nie zgubić. Szukałem podpowiedzi i znalazłem SmartWatch dla dzieci, który kosztuje 50 - 80 zł. Nie wierzyłem i nie wiedziałem jak to działa, ale zgadaliśmy się w pracy z kolegą i mi pożyczył na wekeend od córki taki zegareczek, żeby zobaczyć jak to działa. No i powiem, że jest to naprawdę dobra rzecz. Pokazuje na mapach google gdzie się ten zegarek znajduje, można sprawdzić jaką trasę pokonał, jest alarm słabej baterii, jest alarm jak się go zdejmie, można bez wiedzy dziecka włączyć cichy podsłuch ( słychać wszystkie odgłosy dookoła, bez wiedzy dziecka ), można też włączyć alarm, żeby go odszukać jak się gdzieś położy, lokalizuje z dokładnością do 1 m - potwierdzone przeze mnie itd itd.
Nie twierdzę, że wszystkim się ten pomysł spodoba, ale czasami najprostsze i najtańsze rozwiązania też są dobre.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

28 Sty 2020, 12:30

Są lokalizatory przeznaczone do profesjonalnego zastosowania. Energooszczędny lokalizator GPS, który nieprzerwanie pracuje przez okres jednego miesiąca. Zawiera niezbędne narzędzia, jak alarm ruchu, czujnik zmiany oświetlenia i nasłuch otoczenia GPS ZT Speed.
robzatorski
Nowicjusz