LR freelander 1.8 1999 półka w wersji 3D

06 Mar 2011, 15:32

Witam
Od niedawna jestem posiadaczem Freelka i drzażni mnie pusta przestrzeń za siedzeniami z tyłu. Pytanie brzmi: czy w 3 drzwiowych była pólka czy roleta? bo na Allegro rolety do 5 drzwi tylko są. A może roleta pasuje do obu wersji?
sknerko
Nowicjusz

Miejscowość: Czempiń

06 Mar 2011, 17:02

może być sztywna półka, może być roleta. rozstaw powinien byc ten sam, dla pewności warto to doprecyzować
pozdr.
az td4
friluś1
Zaawansowany

Miejscowość: wrocław
Auto: LR Freelander
Silnik: td4 112kM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

06 Mar 2011, 20:48

Roleta z 5D nie pasuje do 3D, zostaje tylko "sztywna" półka ale sprzedają za chore pieniądze ... i jest trudno dostępna.
mar_pula
Początkujący

Miejscowość: Lubartów

06 Mar 2011, 22:42

przerabiałem temat lepiej dorobić samemu ze sklejki obić samemu albo dac do tapicera. wyjdzie taniej i solidnie jak dasz gruba sklejke a jesli o mocowanie chodzi to polecam element z mebli takie zasówki co blokuja drzwi
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

07 Mar 2011, 12:03

JA tez swego czasu walczyłem tz szukałem pólki albo rolety ... skonczyło sie na tym ze wykleiłem tylna i boczne szybki bardzo ciemna folia i jest ok . Nic z zewnątrz nie widac a i autko zyskało na wygladzie . Calosc zamkneła sie w 150pln.
kostass
Początkujący

Miejscowość: Łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Seat Leon III - gama silników
    SEAT wysyła nowego Leona na bitwę wydajnych i oszczędnych silników TDI i TSI, o pojemnościach od 1,2 do 2,0 litra pojemności. Wszystkie silniki wyposażone są w bezpośredni wtrysk i turbodoładowanie. Zostały one zaprojektowane ...