REKLAMA
Witam wszystkich forumowiczów. Zamierzam kupić auto terenowe, lecz za bardzo nie wiem jakie, w związku z czym postanowiłem się z tym problemem zwrócić do was! Ma być to samochód do jazdy jedynie w terenie, a nie do terenu i do miasta Miło by było żebym zmieścił się w kwocie około 10 tys zł. + ewentualne modyfikacje do jazdy w teren. Przeglądnąłem różne posty na forum ale w żadnym nie znalazłem jakiejś konkretnej odpowiedzi, która by mnie satysfakcjonowała
Kupując takie auto chciałbym zwrócić szczególną uwagę na to żeby:
1 dobrze radziło sobie w terenie
2 żeby było wytrzymałe i żebym często nie widywał się z mechanikiem
3 no i wiadomo żeby było jak najmłodsze
4 prawdopodobnie wielu off roaderów odstrzeliłoby mi za to głowę ale zdecydowałem się to napisać...: żeby znalazło się w nim parę bayerów typ clima i takie tam pierdoły ale to nie jest ważne . Najbardziej zależy mi na realizacji 3 pierwszych punktów, 4-ty prawie wcale się nie liczy
Ps. kolega polecił mi samuraja, ale ja sam nie wiem co o tym sadzić, za tą kasę kupi się i jakiegoś patrola i terrano, cheerokego , vitarę,nive ,itp
i to by było na tyle, jeżeli ktoś ma ochotę ze mną porozmawiać na poważnie podaje gg 820826 i czekam na odp na forum
pozdro dla wszystkich i z góry dzięki za pomoc ;D