Lusterka Samochodowe - po ostatnim gradobiciu muszę zmienić

12 Cze 2013, 18:04

Cześć
Po ostatnim gradobiciu muszę zmienić lusterka(oby dwa) boczne z mojej Cordoby I rocznik 97. Lusterka są regulowanie ręcznie, więc moje pytanie brzmi. Czy można włożyć lusterka z innej marki np. Fiat Brava, Golf III do mojego auta, czy jednak muszą być dedykowane pod ten model samochodu. Prosiłbym o odpowiedź jak najszybciej, gdyż zależy mi na czasie.
Jeśli napisałem to w nie odpowiednim dziale to z góry sory
TaTaRaK
Początkujący

Prawo jazdy: 01 04 2013
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Cordoba
Silnik: 1.6 75 KM/55 KW
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

13 Cze 2013, 10:03

Witam. Wiesz co no raczej z tego co mi wiadomo to nie będą Ci pasowały lusterka od innych marek. Ewentualnie możesz poszukać coś z VAGa bo jest to Seat ale też raczej będzie to już jakaś kombinacja. Najlepiej to poszukaj sobie lusterek od takiego samochodu jak masz.
piotr03
Początkujący

Prawo jazdy: 10 10 2011
Auto: Citroen Xsara
Silnik: 1.6 TU5JP4
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Kalkulator czasu podróży
    Kalkulator czasu podróży może być przydatny dla osób planujących dłuższe trasy, w tym wakacje, wyjazdy służbowe czy też przeprowadzki. Dzięki kalkulatorowi, można oszacować, ile czasu zajmie dana trasa i zaplanować ...