Witam. Jestem poczatkujacym uzytkownikiem przosze powiedziec mam luzny wal czesc przednia jest on polaczony z reduktorem (tak mi sie wydaje z tego co w sieci wyczytalem) i wlasnie na wym laczeniu w tej "puszce" wal ma luz, mozna go reka ruszac na boki. Jak sie nazywa ten zuzyty element ktory trzeba wymienic, czy to moze jest niewymienialne i trzeba caly walek przedni? Jak to jest i ile moze kosztowac wymiana tej zepsutej czesci?
wał napędowy z obu stron kończy się krzyżakami, pośrodku jest zgrubienie gdzie znajduje się wieloklin. tak jest w terenówkach, w suvach może są inne rozwiązania proponuję przejść do działu SUV-y i tam poszukać, pewnie Twój problem był już poruszany
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Brak białych linii na jezdni - jak reagują kierowcy? Bardzo wielu kierowców nie stosuje się do obowiązujących limitów prędkości. Jak skłonić ich do ostrożniejszej jazdy w mieście? Można… usunąć białe linie oddzielające od siebie pasy ruchu na jezdni albo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.