Lybra vs. S40 vs. 9-3

24 Sty 2011, 10:52

Niestety jeszcze nie,ale oglądałem kilka i powiem Ci że wbrew temu co ludzie piszą na jej temt jest w czym wybrac ceny są dośc adekwatne do stanu w jakim jest auto..ja niestety nie moge znalesc idealnej dla siebie:( mam na mysłi wyposażenie bo wychodzę z założenia,że jak kupic to na wypasie no i niebieska alcantara obowiązkowo:)
rafiramzes
Nowicjusz

Miejscowość: Oleśnica

24 Sty 2011, 11:01

A jeździłeś już tym autkiem ?
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: gw

24 Sty 2011, 11:03

Aha i jak możesz sobie pozwolic to rozglądaj się za 2.0 bądz jtd najlepiej 2.4 ja własnie takiej szukam w kombi:) 1.6 troszke za słabe acz kolwiek Tobie może wystarczyc natomiast 1.8 ma różne opinie a jak wiadomo ryzyko kupna "miny" lepiej oraniczyc do minimum...

[ Dodano: 24 Styczeń 2011, 11:04 ]
tak jeżdziłe,ale tylko na próbach przed zakupowych...jeżdziłem momo nie miałem zamiru ich kupic,ale wiadomo przejechac się trzeba:)
rafiramzes
Nowicjusz

24 Sty 2011, 11:11

Szukam 1.9 w dieslu a jak się jeździ? :wink:
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

24 Sty 2011, 11:28

W kabinie jest jest nawet ja na diesla bardzo cicho dopiero przy wyższych predkościach silnik daje znac,że to jednak diesek,ale tragedi nie ma a wręcz przeciwnie..komfort jak dla mnie pierwsza klasa zważywszy na klase auta,autko obszerne wyposażenie jest w wiekszości aut bardzo bogate jeżdziłem juz kilkoma lybrami i w każdej był klimatronik dwustrefowy o czyms to swiadczy elektryka itd to standart w kombi mógłby byc troszke wiekszy bagażnik ja szukam kombi ze wzgledu na to,że bryła auta bardziej mi sie podoba sedan wydaje sie taki jakis "mały":) i co mi sie w tym aucie podoba to to,że wyróżnia sie na drodze swoja stylistyka no śa bardzo często zadbane jak dobrze poszukasz to najdziesz od pierwszego właściciela a to duzy plus...
rafiramzes
Nowicjusz

24 Sty 2011, 11:49

aha rozumiem a do jakiej sumki szukasz autka?
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

24 Sty 2011, 12:31

szukam oczywiście jak najtańszej i w jak najlepszyn stanie:) tak do 14-15tys zatem podobnie jak Ty..hehe co ciekawe nawet jednej nie oglądałem w tym przedziale cenowym wszystkie były w granicach 11-12 tys.
rafiramzes
Nowicjusz

24 Sty 2011, 12:58

heh a nie myślałeś o jakimś innym aucie? :wink:
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Sty 2011, 09:41

Tak myslałem o innych..chociazby o :A4,VECTRA B,PASSAT itd ale mój wybór po dłogich przemysleniach ograniczył sie do własnie do Libry i Alfy 156 te auta mają to coś :lol:
rafiramzes
Nowicjusz

25 Sty 2011, 10:23

Heh no rozumiem a ja ciągle się zastanawiam :smile:
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Sty 2011, 20:10

Ciekawy trend:)

Ja również z racji tego czym się poruszam aktualnie obrałem kierunek niemiecki, A4, Passat, ale po zorientowaniu co jeszcze w podobnej cenie mogę mieć przerzuciłem się na Skandynawie i Włochy.

Plus o czym zapomniałem kompletnie dodać, to również 156 AR, chociaż w moim przypadku ten model w kombi preferuję i 2.4JTD.
zieli77
Nowicjusz

Miejscowość: W-wa