Ja polecam Lybre lub Saaba. Lybra bardzo fajne auto i przez wielu niedoceniane. Dobre materiały, fajny wygląd i mało awaryjne.
Saab auta do których wiele osób się przekonuje. Wiele elementów z Opla. Zrobiony na płycie podłogowej Vectry. Bardzo fajne wersje AERO.
Volvo, ma kiepskie opinie. Wiele elementów z Focusa czyli auto sporo mniejsze niż Saab. Pamietam jak kiedyś jeździłem Focusem i wsiadłem do V40. Miejsca mniej niż w Fordzie. Ja tego auta zdecydowanie nie polecam.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Pasy bezpieczeństwa bez tajemnic Choć pasy bezpieczeństwa mogłyby się wydawać prostym urządzeniem, w swojej współczesnej formie są skomplikowanym elementem konstrukcyjnym. Nieustanne prace rozwojowe i duże nakłady finansowe producentów, takich ...
O Lybrze już pisaliśmy,należy do tego grona aut,które są niedoceniane nie wiedzieć czemu Ja wybrałbym Lybrę,nie mam sentymentu do VOLVO.Lybra to solidne auto.
Średnia ocena użytkowników jest znacznie powyżej średniej dla tego segmentu.
Poza tym autocentrum to dla mnie tak samo wiarygodne źródło wiedzy jak Auto Świat czyli żadne.
Masa spreparowanych wpisów przez które trzeba się przedzierać by dostać się do prawdziwych opinii.
Dużo bardziej wiarygodne są dla mnie badania J.D Power.
Bardziej skupiam się na ocenach użytkowników bezpośrednio, bez serwisów typu autocentrum.
Wiem też, że na forach zachwalają każdy z samochodów, ale można też znaleźć na nich krytyczne uwagi co mocno cenię.
Będę rozglądał się za każdym z tych modeli, a w między czasie może ktoś coś ciekawego dorzuci do tematu.
Sam miałem podobny dylemat z tym,że mój wybór ograniczał się do aut Lancia Lybra vs Alfa Romeo 156 no i po długich weryfikacjach postanowiłem,że będę szukał Lanci...
Polecam stronkę: http://forum.lanciapolska.org/ można się z niej ciekawych rzeczy dowiedziec odnośnie Lanci no i są tam życzliwi naprawdę znający sie na tej marce forumowicze gotowi pomóc zresztą tak jak i tutaj:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.