REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/pojazdy-i-samochody-elektryczne-hybrydowe-a389/kobieta-ladujaca-na-stacji-czarny-elektryczny-samochod-t40362.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Olivka napisał(a):No. Prawo jazdy zdane ale mam dość jeżdżenia samochodami rodziców, bo są nowe i boję się, że je popsujęWięc chłopaki - pomóżcie! Szukam samochodu do 11k i nie może być starsze niż 7 lat.. Jakby miał poduchę powietrzną to bym się bardzo cieszyła. A gdyby był z klimatyzacją, to już w ogóle bosko!
Tylko błagam - nie seicento! Coś mniej babskiego, ok?Marudzę nad Mazdą MX-5, ale ciężko mi idzie, bo MX-5 są za stare wg moich rodziców i nie ma zmiłuj... więc może wy coś polecicie?
max23 napisał(a):ZA TĘ KASE TO BĘDZIESZ CHODZIŁA ,ZAMIAST ŚMIGAĆ AUTEM.
max23 napisał(a):PS JAK ZEJDZIESZ NA ZIEMIE
max23 napisał(a):TO DZWOŃ NA 694 444 524 TO CI POMOGĘ COŚ KUPIĆ
[email widoczny po zalogowaniu]
max23 napisał(a):NO TO GRATULUJE SZYBKIEJ DECYZJI CO DO MARKI AUTA/
max23 napisał(a):WRAŻENIA Z JAZDY SĄ OCZYWIŚCIE BEZ ZNACZENIA
ano tu sie zgodze ale widze ze jestes ze slaska bo rybnik wiec sprobuj pojezdzic po komisach ktorych na slasku jest wbrod i moze akurat cos sie znajdze,moji rodzice tak np pare lat temu znalezli w komisie w sosnowcu fajnego lanosa ktorego maja do dzisOlivka napisał(a): Samochodów w dobrym stanie jest faktycznie niewiele a jeszcze mniej jest uczciwych sprzedawców...